ΕΛΛΑΔΑ

Ελεύθερος με εγγύηση και όρους ο 67χρονος που συνελήφθη να ασελγεί σε ανήλικη

Ελεύθερος με εγγύηση και όρους ο 67χρονος που συνελήφθη να ασελγεί σε ανήλικη

Ελεύθερος με χρηματική εγγύηση και περιοριστικούς όρους, αφέθηκε την Παρασκευή (05/09) ο 67χρονος ημεδαπός, ο οποίος πριν λίγες μέρες συνελήφθη να ασελγεί σε ανήλικη.

Ο 67χρονος, σε βάρος του οποίου είχε σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιών, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, οδηγήθηκε την Παρασκευή ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών. Μετά την απολογία του, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση ύψους 1.500 ευρώ και τον όρο να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.

Να θυμίσουμε ότι η σύλληψη του είχε γίνει την προηγούμενη Δευτέρα, μετά από πληροφορίες που είχε η αστυνομία ότι ηλικιωμένος ασελγούσε σε ανήλικες ρομά, σε κεντρική περιοχή του Αιγίου.

Οι πληροφορίες αποδείχτηκαν βάσιμες, καθώς στο σημείο πήγε ο 67χρονος και συνάντηση μία 13χρονη ρομά, υπήκοο Ρουμανίας. Αφού της υποσχέθηκε αμοιβή, την οδήγησε πίσω από καλαμιές και ασέλγησε σε βάρος της. Οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα, πιάνοντας επ' αυτοφώρω τον 67χρονο.

Η 13χρονη διαπιστώθηκε ότι δεν έχει γονείς ή συγγενείς στη χώρα και έτσι ενημερώθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο την φιλοξενεί.

Πληροφορίες από patrastimes.gr