ΕΛΛΑΔΑ

Έρευνες για τα αίτια της έκρηξης σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Έρευνες για τα αίτια της έκρηξης σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Αμφιλοχίας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφενείο στην κοινότητα Λουτρό, που είχε σαν αποτέλεσμα να τραυματιστούν συνολικά 17 άτομα.

Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής ερευνούν τον εσωτερικό χώρο του καφενείου, ο οποίος έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, όπως επίσης και δύο φιάλες υγραερίου. Παράλληλα, αναμένεται να λάβουν καταθέσεις τόσο από τραυματίες όσο και από άλλους θαμώνες, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν από την έκρηξη.

Όσον αφορά τους τραυματίες δέκα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αγρινίου δύο εκ των οποίων είναι σε σοβαρή κατάσταση. Μάλιστα, μία εκ των τραυματιών είναι η 44χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου.

Άλλοι τέσσερεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Άρτας, ενώ τρεις ελαφρά τραυματίες διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας. όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, έξι από τους τραυματίες αναμένεται να διακομισθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας και της Πάτρας.

Σχετικές ειδήσεις