ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία: Στα «λευκά» η Κρήτη (photos)

Κακοκαιρία: Στα «λευκά» η Κρήτη (photos)

Στα «λευκά» έχουν ντυθεί ορεινές περιοχές των Χανίων, καθώς από το μεσημέρι της Τρίτης (10/02/2015) μέχρι και το βράδυ η χιονόπτωση συνεχίστηκε.

Από το νέο κύμα κακοκαιρίας το «έχει στρώσει» στους Λάκκους και τον Ομαλό στον οποίο έχει πέσει πολύ χιόνι που φτάνει το μισό μέτρο. Επίσης, χιονισμένα είναι και τα Ασκύφου ενώ λίγο χιόνι έριξε και στο Έλος.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr o αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, τα μηχανήματα της αντιπεριφέρειας που εργάζονται από χθες για τον εκχιονισμό, έπιασαν δουλειά από τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να απομακρύνουν το χιόνι και να ανοίξουν οι δρόμοι.

Την ίδια στιγμή, λόγω της κακοκαιρίας παρατηρούνται σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο του νομού Χανίων, κατολισθήσεις στο οδόστρωμα.

Ρέθυμνο

Χιόνι έχει καλύψει και τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Ρεθύμνου στις οποίες συνεχίστηκε η χιονόπτωση.

Κλειστές παραμένουν οι εξής επαρχιακές οδοί του νομού από το χιόνι: Σπήλι - Γερακάρι, Μυριοκέφαλα, Κισσού Κάμπος - Κεραμέ, στο Πέραμα ο δρόμος από Γαράζο προς Ανώγεια, φαράγγι Κοτσυφού - Ροδάκινο και το Δυτικό Αμάρι.

Με το πρώτο φως της ημέρας μηχανήματα της αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου βρίσκονται στο οδικό δίκτυο για τον εκχιονισμό και την αποκατάσταση της πρόσβασης.

Ηράκλειο

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους του νομού Ηρακλείου. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα έχουν πιάσει δουλειά από νωρίς το πρωί στις περιοχές που το χιόνι κάλυψε τους δρόμους.

Δείτε περισσότερα στο Flashnews.gr