ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Άννυ: Οι γονείς έψαχναν την 4χρονη κι έκαναν ψώνια 8.000 ευρώ

Δολοφονία Άννυ: Οι γονείς έψαχναν την 4χρονη κι έκαναν ψώνια 8.000 ευρώ

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις γύρω από τη σοκαριστική υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ – Ψώνια 8.000 ευρώ έκαναν οι «γονείς» την ώρα που... έψαχναν το αγγελούδι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, με τοποθέτηση... εξτένσιον στα μαλλιά, αξίας 800 ευρώ, αγορά κινητού τηλεφώνου νέας τεχνολογίας, αξίας περίπου 500 ευρώ, μόνιμο μανικιούρ με λογότυπο... Louis Vuitton, αξίας περίπου 150 ευρώ, αντίστοιχο πεντικιούρ, γυναικείους καλλωπισμούς, αγορές επώνυμων ρούχων, δερμάτινων μπουφάν, γυαλιών Ray Ban και παπουτσιών αντιμετώπιζε η μητέρα της την «εξαφάνιση» της Άννυ, από την πρώτη στιγμή που έφθασε στην Ελλάδα έως και την ημέρα που ξεκίνησαν οι απανωτές προσαγωγές της για κατάθεση στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Σε κάτι λιγότερο από 10 ημέρες, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η μητέρα της Άννυ και ο 27χρονος «Σάββας» σπατάλησαν 8.000 ευρώ από τα συνολικά 12.000 ευρώ, που φαίνεται να της έδωσε ο 50χρονος Γερμανός «χορηγός», με τον οποίο βρέθηκε για περίπου ένα μήνα στη Γερμανία.

Πριν αποδειχθεί πως τα χρήματα προέρχονταν από τον Γερμανό φίλο της μητέρας, η Αστυνομία εξέτασε και το ενδεχόμενο να πρόκειται για λεφτά που προήλθαν από την «πώληση» της Άννυ και σε δεύτερο στάδιο αν δαπανήθηκαν στην αγορά προϊόντων που θα μπορούσαν να σχετίζονται με την εξαφάνισή της.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυ κατηγορούμενος για παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Το ζευγάρι είχε συλληφθεί και οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, λίγες ημέρες πριν την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος και ενώ υποστήριζε ότι το παιδί είχε εξαφανιστεί, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χαπιών.

Ο 27χρονος Σάββας, μεταφέρθηκε από τις φυλακές Κέρκυρας κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ενώ η 25χρονη μητέρα της Άννυ από τις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Σχετικές ειδήσεις