ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΡΤ και πάλι στον «αέρα» - Συγκίνηση και εκδηλώσεις για την επαναλειτουργία της (pics)

Η ΕΡΤ και πάλι στον «αέρα» - Συγκίνηση και εκδηλώσεις για την επαναλειτουργία της (pics)

Δύο χρόνια μετά το «μαύρο» της 11ης Ιουνίου 2013 που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων, η ΕΡΤ εκπέμπει ξανά από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την αλλαγή του λογότυπου από Ν σε ΕΡΤ1 και ταυτόχρονα προβλήθηκε βίντεο με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (μια παράδοση που καταργήθηκε επί ΔΤ και ΝΕΡΙΤ).

Ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά έκαναν «ποδαρικό» στην ενημέρωση, στις 06.00, με τη Μαριλένα Κατσίμη και τον Γιάννη Δάρα να παίρνουν τη σκυτάλη έως τις 10.00.

Τα δελτία ειδήσεων ξεκίνησαν από τις 06.30 το πρωί ακολουθούμενα από μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00.

Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00. Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00.

Όλη η επικαιρότητα θα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00, του οποίου παρουσιαστής είναι ο Πάνος Χαρίτος. Ενώ η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα.

Ο περιφερειακός σταθμός Κέρκυρας «που επί δύο χρόνια μέσα από τον αγώνα των απολυμένων εργαζόμενων του στο πλαίσιο της αυτοδιαχείρισης» όπως υπογραμμίζεται στην σχετική ανακοίνωση του σταθμού, επανήλθε και επισήμως ως κομμάτι του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Οι απόδημοι μπορούν να βλέπουν και να ακούν την Ελληνική ΕΡΤ στη δ/νση www.ert.gr, της οποίας η ΕΡΤ1 κάθε ώρα θα μεταδίδει και σύντομο δελτίο ειδήσεων.

Στις 20.00 η ΕΡΤ ανοίγει τις πύλες της για τους πολίτες που τη στήριξαν και τη στηρίζουν με μεγάλη συναυλία στις 20.00.

Το κλίμα, σήμερα, αναμένεται να είναι εορταστικό καθώς, με πλήθος γνωστών καλλιτεχνών να δίνουν το "παρών", ανάμεσά τους, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιώργος Ανδρέου, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Νίκος Ζιώγαλας κ.α.

Η συναυλία θα μεταδίδεται ζωντανά από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ, καθώς από αύριο στα ερτζιανά θα εκπέμπουν όλοι οι σταθμοί της ΕΡΑ (ΠΡΩΤΟ, ΔΕΥΤΕΡΟ, ΤΡΙΤΟ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ΚΟΣΜΟΣ, ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ) και τα περιφερειακά κανάλια, στέλνοντας το μήνυμα σε ολόκληρο τον Ελληνισμό.

Σχετικές ειδήσεις