ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της μικρής Μελίνας

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της μικρής Μελίνας

«Μαζεύοντας τα κομμάτια του» ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας που «έσβησε» σε επέμβαση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, λύνει τη σιωπή του και μιλάει για όλα όσα έγιναν την τραγική ημέρα...

Ο κ. Παρασχάκης έδειξε τεράστιο ψυχικό σθένος και ξεκαθάρισε πως δε κατηγορεί κανένα γιατρό , αλλά ζητάει να μάθει τι συνέβη στο παιδί του.

«Η κόρη μου έχει φύγει, δε θα τη ξαναπιάσω στην αγκαλιά μου. Έχει διαταραχτεί η οικογενειακή μας γαλήνη. Είμαστε σε τραγική κατάσταση», αναφέρει ο πατέρας και εξηγεί πως ο μόνος λόγος που βγαίνει στη τηλεόραση είναι για να μη συμβεί ποτέ κάτι ανάλογο σε άλλο παιδί.

«Σέβομαι το ιατρικό προσωπικό, από τον πιο μικρό οδοντίατρο ως τον πιο μεγάλο γιατρό και καταλαβαίνω πως παλεύουν με όλες αυτές τις ελλείψεις. Πήγα τη Μελίνα στο νοσοκομείο χωρίς καμία επιφύλαξη» ανέφερε και συνέχισε:

«Πήγα το παιδί χωρίς καθυστέρηση. Ο γιατρός με ρώτησε πότε θέλω να εγχειριστεί - τώρα ή αργότερα. Επειδή αφορούσε το παιδί, είπα να το κάνουμε όσο γίνεται γρηγορότερα». τόνισε μιλώντας στο κανάλι «Ε».

Μετά από επανειλημμένες προσπάθειες ο πατέρας κατάφερε να «κλείσει» την επέμβαση για τα τέλη Οκτωβρίου. Μετά προσπαθώντας να συζητήσει τις λεπτομέρειες για την προετοιμασία δεν κατάφερε να επικοινωνήσει και τελικά συνάντησε το γιατρό στο διάδρομο και του είπε να γίνει στα τέλη Νοεμβρίου.

Δεν τον πήραν τηλέφωνο από την κλινική ποτέ και αυτός συνέχισε να προσπαθεί να επικοινωνήσει με κάποιον.

Τελικά, ο γιατρός του όρισε ημερομηνία την 28η Δεκεμβρίου -«δυστυχώς»- όπως είπε ο πατέρας.

«Η μικρή έκανε αιματολογικό έλεγχο και 2η φορά , γιατί είχε παρέλθει 1,5 μήνας και γιατρός πολύ σωστά είχε γράψει εξετάσεις για αλλεργίες , δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με το παιδί , ήταν και ζωηρό. Την προηγούμενη μέρα εξετάστηκε από παιδίατρο, ο,τι μου είπαν το κάναμε με θρησκευτική ευλάβεια. Μπήκε στις 8 το πρωί στο χειρουργείο , δε πήγα με το ρολόι ή το όπλο στο χέρι.

Η ώρα πήγε 10.30 και εγώ ανησύχησα αλλά έλεγαν ότι κάτι είχε γίνει μην αγχώνεσαι. Περίμενα στωικά για την πρώτη ενημέρωση.

Βγαίνει ο χειρουργός με ένα άλλο γιατρό και μου είπε ότι το παιδί χειρουργήθηκε και κράτησε 15 λεπτά και κατά τη διάρκεια της ανάνηψης παρουσίασε δύσπνοια - βροχοσπασμό. Ρώτησα κινδυνεύει η ζωή του παιδιού μου ,αυτή τη στιγμή και είπε όχι αυτή τη στιγμή δε κινδυνεύει, αλλά για την ασφάλεια του θα μεταφερθεί στη ΜΕΘ παίδων ΠΑΓΝΗ».

«Εγώ και η γυναίκα μου μπήκαμε στο χειρουργείο, προς τιμήν τους έτρεχαν οι γιατροί. Το παιδί έκανε ανακοπή 3 φορές και εγώ έμαθα από την τηλεόραση ότι ξύπνησε πριν λήξει το χειρουργείο», περιγράφει ο κ. Παρασχάκης.

«Φοβάμαι ότι δε θα μάθω την αλήθεια», καταλήγει μιλώντας στο «Ε» και περιμένει να πέσει «φως» στην υπόθεση εν αναμονή των ιστολογικών.

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις