ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία: Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Απεργία: Πώς κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Απεργιακό μπλακ άουτ σήμερα, Πέμπτη (04/02/2016) σε όλη τη χώρα, λόγω των μαζικών κινητοποιήσεων της ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν με 24ωρη απεργία ή στάσεις εργασίας.

Αναλυτικά, δεν θα κινηθούν καθόλου τα τρόλεϊ, τα τρένα, οι συρμοί του Προαστιακού και τα ταξί, οι εργαζόμενοι των οποίων πραγματοποιούν 24ωρη απεργία.

Τα αστικά λεωφορεία της Αθήνας και του Πειραιά θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ (το βράδυ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 8 μ.μ.)

Ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία ενώ το Τραμ θα πραγματοποιήσει δρομολόγια από τις 09:00 έως τις 21:00, κυρίως για να εξυπηρετήσουν τους διαδηλωτές που θα πάρουμε μέρος στις συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Το μετρό (γραμμές 2,3) θα λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.

Στην 24ωρη απεργία της ερχόμενης Πέμπτης θα συμμετέχουν και οι περίπου 30.000 ιδιοκτήτες ταξί όλης της χώρας.

Στη Θεσσαλονίκη στην 24ωρη απεργία συμμετέχουν οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ. Κατά την ημέρα της απεργίας ο Οργανισμός, θα κυκλοφορεί λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας. Τα δρομολόγια των γραμμών που θα εξυπηρετούνται με το προσωπικό ασφαλείας, θα εκτελούν το πρώτο δρομολόγιο από 04:45 και το τελευταίο 23:00 περίπου.

Δείτε εδώ ποιοι απεργούν σήμερα

Σχετικές ειδήσεις