Ρόδος: Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να συλλάβει φοροφυγά – μασέρ!

Ρόδος: Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να συλλάβει φοροφυγά – μασέρ!

Έχοντας κάνει την απόλυτη παραπλανητική αμφίεση... η εφοριακός με το μαγιό (που ήταν σε μυστική αποστολή) βούτηξε μέχρι και στη θάλασσα προκειμένου να «πιάσει» την Κινέζα μασέρ, που προσέφερε στους λουόμενους ευχάριστες στιγμές... χωρίς να κόβει όμως αποδείξεις.

Για να συλλάβει όσους φοροδιαφεύγουν επισκέφτηκε το μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών στην παραλία της Τσαμπίκας στην Ρόδο, που έπιασε «λαβράκι».

Μια Κινέζα μασέρ, που «εργαζόταν» στην παραλία, τους αντιλήφθηκε και άρχισε να τρέχει, προκειμένου να αποφύγει την σύλληψη και το πρόστιμο!

Αστυνομικοί και εφοριακοί την καταδίωξαν, εκείνη έπεσε στη θάλασσα με τα ρούχα και έμεινε σε απόσταση περίπου 10 μέτρων από την ακτή, αρνούμενη να βγει παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις.

Οι αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα να την συλλάβουν εντός των υδάτων (έπρεπε να κληθεί το λιμενικό) .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γυναίκα εφοριακός που φορούσε το μαγιό της, καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένους ελέγχους, έβγαλε τα ρούχα της, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρίσκονταν η Κινέζα, υποχρεώνοντάς την να βγει στη στεριά.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η Κινέζα δεν αντιστάθηκε και έτσι στην ακτή οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ οι εφοριακοί επέβαλαν σε βάρος της, το πρόστιμο που προβλέπεται.