Ηλεία: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον πατέρα και την κόρη

Ηλεία: Συνεχίζεται το θρίλερ με τον πατέρα και την κόρη

Αγωνία για τον 68χρονο πατέρα και την 44χρονη κόρη του, που εξαφανίστηκαν ενώ παραθέριζαν στην Αγ. Μαρίνα Δουνεΐκων - Τι αναφέρει η μητέρα και σύζυγος

Σε θρίλερ εξελίσσεται η εξαφάνιση πατέρα και κόρης που παραθέριζαν μαζί με τη μητέρα της οικογένειας στην Αγ. Μαρίνα Δουνεΐκων. Τα ίχνη τους έχουν χαθεί από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και παρά τις εκτεταμένες έρευνες που έχουν γίνει δεν έχει εντοπιστεί το παραμικρό.

Ο 68χρονος Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η 44χρονη κόρη του Ελένη έφυγαν με το αυτοκίνητό τους μετά τον εσπερινό στην εκκλησία της Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων και έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Η σύζυγός και μητέρα Αγγελική Λοϊζίδου απευθύνει έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι να βοηθήσει δίνοντας πληροφορίες.

Μιλώντας στο ilialive.gr η κα Λοϊζίδου ανέφερε πως η οικογένεια κατέλυσε στις 2 Ιουλίου σε ενοικιαζόμενα δωμάτια κοντά στην παραλία Αγίας Μαρίνας Δουνεΐκων.

Είναι η πρώτη φορά που έρχονται στην περιοχή και πλην του αδερφού της που μένει στην Πάτρα, δεν έχει κάποιο συγγενικό πρόσωπο στην Ηλεία όπως εξήγησε. «Ήταν να φύγουμε την Κυριακή. Από την Παρασκευή ο σύζυγός μου γέμισε το ρεζερβουάρ με καύσιμα και εγώ συγκέντρωνα τα πράγματά μας σιγά – σιγά. Η κόρη μου θέλησε να πάει στην εκκλησία στην Αγ. Μαρίνα το απόγευμα του Σαββάτου στον εσπερινό. Έφυγαν περίπου στις 7 μαζί με ένα ζευγάρι που μένει δίπλα μας.

Όταν ήταν να φύγουν, τους είπε η γυναίκα να φύγουν μαζί και ο άντρας μου είπε «όχι θα φύγουμε μόνοι μας». Πήρε την κόρη μας στο αυτοκίνητο και έφυγαν προς το χωριό και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους. Ήταν εννέα το βράδυ. Δεν έχουν κινητό τηλέφωνο μαζί τους. Ανησύχησα και κάλεσα τον αδερφό και τη νύφη μου. Έχουμε ψάξει όλη την Αμαλιάδα, στο φράγμα Πηνειού, στα νοσοκομεία Πύργου και Αμαλιάδας, πήραμε τηλέφωνο στα νοσοκομεία της Πάτρας, δεν βρήκαμε τίποτα»...

Ο Κωνσταντίνος Λοϊζίδης και η κόρη του Ελένη, έφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας Huyndai Accent χρώματος γκρι, από το χωριό προς άγνωστη κατεύθυνση. Δεν έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα. Ο πατέρας έχει ύψος 1.75μ. κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα κοντά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε κοντό καφέ παντελόνι, μπλε μπλουζάκι με άσπρες ζωγραφιές και μαύρα παπούτσια. Η κόρη έχε ύψος 1.70μ. κανονική σωματική διάπλαση, ξανθά μαλλιά, καστανά μάτια και φορούσε ολόσωμη μαύρη φόρμα με καφέ πέδιλα.

Σήμερα το πρωί αναμένονται στην περιοχή δυνάμεις της 6ης ΕΜΑΚ καθώς και του Ερυθρού Σταυρού από την Πάτρα και την Ηλεία, για να "χτενίσουν" την περιοχή, αναζητώντας τον πατέρα και την κόρη.