ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνα Στεφανίδη: Ήξερα ότι θα πάρω μετάλλιο

Κατερίνα Στεφανίδη: Ήξερα ότι θα πάρω μετάλλιο

Χαρούμενη, χαμογελαστή και με την ικανοποίηση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της έφτασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος της Αθήνας η χρυσή Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ δήλωσε πως περίμενε ένα μετάλλιο και ήταν σίγουρη πως το 4.85 που πήδηξε θα της έφερνε μια θέση στο βάθρο.

Η ίδια αφιέρωσε το μετάλλιο και τη σπουδαία εμφάνιση στο σύζυγό της και προπονητή της και τόνισε πως στο ακολουθούν και άλλοι αγώνες στο άμεσο μέλλον.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης στις δηλώσεις που έκανε κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο μίλησε για την επιτυχία της, για τον άντρα της, ενώ εξέφρασε και την πικρία της για την προβολή των επιτυχιών.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις της Γελένα Ισιμπάγεβα όπου ουσιαστικά είπε ότι αφού δεν κατεβαίνει εκείνη στο Ρίο ο πρώτος είναι ουσιαστικά δεύτερος εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει και αρκέστηκε να πει: «Εγώ κέρδισα, εγώ είμαι εδώ. Να συζητήσουμε για αθλητικά πράγματα».

«Ήμαστε πολύ κουρασμένοι, πετύχαμε τους στόχους μας. Έχουμε κάποιους αγώνες και περιμένουμε τις διακοπές. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει γίνει. Κάναμε ότι χρειαζόταν για την πρώτη θέση».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο άντρας της, Μίτσελ Κρίερ, πίστευε περισσότερο από εκείνη στο μετάλλιο και στο τέλος την έκανε και εκείνη να το πιστέψει, ενώ: «ο σύζυγος με έχει υποστηρίξει πριν πάρω το μετάλλιο».

Επίσης αναφέρθηκε και στο θέμα με την «Αυγή»: «Εγώ έκανα μια δήλωση μόνο στους δημοσιογράφους επειδή κάθε τέσσερα χρόνια ασχολείστε μαζί μας. Δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου την ''Αυγή''».

Στη συνέχεια μετά το αεροδρόμιο θα κατευθυνθεί στην Παλλήνη, εκεί που ο δήμος της έχει ετοιμάσει ειδική εκδήλωση.

Δείτε βίντεο από την άφιξη της χρυσής Ολυμπιονίκης και τις δηλώσεις της

Το εντυπωσιακό πανό στο αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος την περίμεναν φίλοι και συγγενείς, ενώ το πράγμα που αντικρίζει κανείς εισερχόμενος στην αίθουσα αφίξεων είναι ένα τεράστιο πανό από τον πολιτιστικό σύλλογο Πανοράματος που γράφει:

«Σε ευχαριστούμε Κατερίνα, μας δίνεις δύναμη, μας εμπνέεις».

1 copy

Σχετικές ειδήσεις