ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη θλίψη: Νεκρός ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Ανείπωτη θλίψη: Νεκρός ο δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας

Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο το μεσημέρι της Κυριακής (11/09) στο Ψυχικό.

Θρήνος στη δημοσιογραφική οικογένεια. Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο, ο δημοσιογράφος του Star, Λάμπρος Χαβέλας, σε ηλικία μόλις 40 ετών.

xavelas2

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η τραγωδία συνέβη όταν οδηγός Ι.Χ αυτοκινήτου έκανε απότομο ελιγμό σε παράδρομο της Λεωφόρου Κηφισίας και συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο δημοσιογράφος, με αποτέλεσμα αυτός να συγκρουστεί μαζί του και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 45χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του φίλου και συναδέλφου, Λάμπρου Χαβέλα.

ΕΣΗΕΑ: «Έφυγε» ένας δημοσιογράφος του δρόμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει την απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα, ο οποίος χάθηκε πρόωρα κι ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.

Το νήμα της ζωής του κόπηκε σήμερα στις 12.30 μ.μ., σε τροχαίο δυστύχημα στο Ψυχικό, όταν διερχόμενο αυτοκίνητο παρέσυρε τη μοτοσυκλέτα του δημοσιογράφου σε παράδρομο της Λεωφ. Κηφισίας και τραυμάτισε θανάσιμα τον συνάδελφο και πατέρα ενός ανήλικου παιδιού.

Ο Λάμπρος Χαβέλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1976 και μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου.

Μετέπειτα, συνέχισε την καριέρα του στον Τ/Σ «STAR CHANNEL», καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον Τ/Σ «EPSILON TV». Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.

Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους του και αποχαιρετά έναν άξιο, ευγενή συνάδελφο, που υπηρέτησε με ευπρέπεια και πάθος τη δημοσιογραφία.

Ανακοίνωση Ν.Δ για την απώλεια του δημοσιογράφου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την απώλεια του δημοσιογράφου Λάμπρου Χαβέλα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Βαθιά θλίψη προκαλεί η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Λάμπρου Χαβέλα.
Ιδιαίτερα αγαπητός στην δημοσιογραφική οικογένεια, ξεχώρισε για το ήθος, την επαγγελματική του ευσυνειδησία αλλά και για την εργατικότητά του.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Σχετικές ειδήσεις