ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Ένα βήμα πριν τη σύλληψη του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου

Λαμία: Ένα βήμα πριν τη σύλληψη του δολοφόνου της παιδοψυχιάτρου

Θέμα χρόνου είναι για τις διωκτικές Αρχές η εξιχνίαση της δολοφονίας της γνωστής παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στο σπίτι της στην περιοχή Γαλανέικα της Λαμίας.

Τα αποτυπώματα που θα ρίξουν «φως» στην υπόθεση

Ο κλοιός σύμφωνα με τις Αρχές σφίγγει ασφυκτικά γύρω από τον δολοφόνο, που φέρεται ότι είχε στενή σχέση με την άτυχη 45χρονη, καθώς άφησε σημαντικά ίχνη.

Οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει ένα μικρό κύκλο υπόπτων από το στενό προσωπικό περιβάλλον του θύματος και εκτιμούν ότι βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη. Από τον τόπο του εγκλήματος έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα και DNA του δολοφόνου, με τα ευρήματα να έχουν σταλεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια.

Το θύμα είχε ανοίξει στον δολοφόνο του ή άνοιξε ο ίδιος με δικά του κλειδιά! Η 45χρονη έφερε πέντε μαχαιριές στο λαιμό και το στήθος, ενώ σήμερα αναμένεται και η νεκροψία-νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά. Το διαμέρισμα δεν είχε ίχνη διάρρηξης, έρευνας ή απώλεια χρημάτων. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Λαμίας έχουν λάβει καταθέσεις ατόμων που προέρχονται από το συγγενικό, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον, ανάμεσα στους οποίους και ο ένας από τους δύο υπόπτους.

Η Θώμη Κουμπούρα ήταν ιδιαιτέρως γνωστή για το πλούσιο έργο της στην παιδοψυχιατρική. Είχε αφιερώσει τη ζωή της στην έρευνα για τη διάσπαση προσοχής και την υπερκινητικότητα.

Οι φίλοι της αγαπητής γιατρού λένε από χθες Τετάρτη το τελευταίο αντίο ποστάροντας στον λογαριασμό της Θώμης Κουμπούρα στο Facebook.

Σχετικές ειδήσεις