ΕΛΛΑΔΑ

Ελευθερία Αγραφιώτου: Πώς ξέφυγε ο δολοφόνος - Νέες αποκαλύψεις

Ελευθερία Αγραφιώτου: Πώς ξέφυγε ο δολοφόνος - Νέες αποκαλύψεις

Ελευθερία Αγραφιώτου - Ειδήσεις:Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως, για το φόνο της άτυχης 69χρονης.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Μια «κρυφή» πόρτα στο υπόγειο γκαράζ του σούπερ μάρκετ όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτου πριν από εννέα μήνες, ίσως και να μαρτυρά πώς ξέφυγε από το κτήριο, ανενόχλητος μέσα στο σκοτάδι, ο δολοφόνος της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η εφημερίδα "Espresso" βασιζόμενη στα στοιχεία που αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ο φονιάς να διέφυγε από την πόρτα του κλιμακοστασίου που οδηγεί στον εξωτερικό χώρο του κτηρίου, όπου δεν υπάρχουν κάμερες ούτε συναγερμός, ενώ η έξοδος καλύπτεται από φυτά.

Η δημοσιογράφος μπήκε στο χώρο όπου η άτυχη 69χρονη βρέθηκε τετ α τετ με τον δολοφόνο της, έχοντας μαζί της έναν εκπρόσωπο εταιρείας ξένων συμφερόντων, στην οποία ανήκουν τα διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο κτήριο. Αυτός ήταν που έκανε την εκτίμηση για την «κρυφή» πόρτα.

Όπως διαπιστώθηκε, προσθέτει η εφημερίδα, η πόρτα αυτή μπορεί να ανοίξει από μέσα αλλά από την εξωτερική πλευρά ανοίγει μόνο με κλειδιά. Τα κλειδιά φυλάσσονται στο Δήμο Αμαρουσίου και στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του κτηρίου.

«Ως εταιρεία μεταβιβάσαμε και παραδώσαμε επίσημα στο Δήμο Αμαρουσίου το τρίτο υπόγειο γκαράζ του κτηρίου ως δωρεά. Τότε ο φωτισμός λειτουργούσε κανονικά. Παραδώσαμε όλα τα κλειδιά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών της συγκεκριμένης πόρτας που οδηγεί στην έξοδο», είπε ο εκπρόσωπος και επεσήμανε ότι μετά την είδηση της ανεύρεσης του πτώματος στο τρίτο υπόγειο έψαξαν για να δουν αν έχει παραβιαστεί ο χώρος προς και από τα διαμερίσματα αλλά δεν βρήκαν κάτι.

Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και ο ιατροδικαστής γιατρός Δημόσιας Υγείας Σωκράτης Τσαντίρης έκαναν λόγο για απίστευτη βιαιότητα που υπέστη η άτυχη γυναίκα.

Όπως ανέφεραν, η 69χρονη είχε δεχθεί κλιμακούμενα χτυπήματα και υπέστη ισχυρή άσκηση δύναμης, κάτι που προκύπτει από τα πολλά κατάγματα στο σώμα και κυρίως στην κορυφή του κεφαλιού της.

Σχετικές ειδήσεις