Μπλόκα αγροτών: Οι κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Μπλόκα αγροτών: Οι κτηνοτρόφοι έχυσαν γάλα έξω από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Μπλόκα αγρότων | Ειδήσεις: Γάλατα μπροστά στο κτήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, έχυσαν οι κτηνοτρόφοι, στη διάρκεια της συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τρίτης (07/02).

Επίσης, μοίρασαν γάλα σε διερχόμενους, ενώ τοποθέτησαν και μπάλες άχυρου στην είσοδο του κτηρίου της Περιφέρειας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

«Πριν 25 χρόνια ήμασταν πάλι εδώ. Με τα ίδια αιτήματα, μιζέριας, φτώχιας. Δυστυχώς όσες κυβερνήσεις πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η σημερινή, ασελγούν πάνω στον Έλληνα κτηνοτρόφο» δήλωσε λίγο πριν την έναρξη της κινητοποίησης, ο γραμματέας της Κτηνοτροφικής Ομοσπονδίας, Γιάννης Μπαρδανίκας.

Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας, με τους κτηνοτρόφους να δηλώνουν έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μαξίμου, αν ο πρωθυπουργός δεν απαντήσει στο αίτημά τους για συνάντηση.

«Στέλνουμε ένα μήνυμα από εδώ στον κ. πρωθυπουργό, ώστε να μας δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και να ακούσει τα αιτήματά μας. Είναι ντροπή να μη δέχεται ένα κλάδο που δουλεύει 365 μέρες τον χρόνο», είπε μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Παλάσκας.

Επίσης, ο πρόεδρος των κτηνοτρόφων κάλεσε την κυβέρνηση να δώσει άμεσα τα χρήματα που διεκδικούν οι κτηνοτρόφοι από την ΕΕ, γιατί όπως είπε, «θα πρέπει οι κτηνοτρόφοι να κρατηθούν στα κοπάδια τους και να συνεχίσουνε να εκτρέφουν τα ζώα τους».

PHOTO GALLERY