Τροχαίο Πόρσε - O άνθρωπος που απεγκλώβισε τα θύματα περιγράφει: «Από την εικόνα που είδα…»

Τροχαίο Πόρσε - O άνθρωπος που απεγκλώβισε τα θύματα περιγράφει: «Από την εικόνα που είδα…»

Σοκαρισμένη είναι ολόκληρη η Ελλάδα για το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, το οποίο κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους.

Ο επικεφαλής του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που βρέθηκε στο σημείο προκειμένου να προχωρήσει στον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, συγκλονίζει με την περιγραφή του για τις πρώτες στιγμές μετά το τραγικό δυστύχημα.

Ο κ. Λουκάς Σύρος μίλησε για το τραγικό συμβάν στον ΑΝΤ1, περιγράφοντας τις εφιαλτικές εικόνες που αντίκρισαν όταν έφτασαν στο σημείο.

Τραγική φιγούρα στο σημείο ο πατέρας, ο οποίος αδυνατούσε να συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί.

«Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι τον βρήκε. Ο πατέρας ήταν η τραγική φιγούρα», σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο κ. Σύρος.

«Από την εικόνα που είδαμε με το που φτάσαμε, καταλάβαμε αμέσως αυτό που βλέπει όλο το πανελλήνιο. Εμείς βέβαια αν και σκεπτόμενοι τον πόνο των οικείων ανθρώπων, προσπαθούμε να παραμερίσουμε τα συναισθήματά μας για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας. Η τόσο σφοδρή σύγκρουση, όπως φαίνεται από το βίντεο, καταλαβαίνετε τι αποτέλεσμα έφερε. Ο πατέρας ήταν πραγματικά σε πολύ δύσκολη θέση, δεν το εύχομαι πραγματικά σε κανέναν συνάνθρωπό μας», ανέφερε ο επικεφαλής του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.