ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Ημαθία: Μαχαίρωσαν παπά γιατί αρνήθηκε να τους κοινωνήσει

Σοκ στην Ημαθία: Μαχαίρωσαν παπά γιατί αρνήθηκε να τους κοινωνήσει

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία στο Κλειδί Ημαθίας από την είδηση ότι ο παπάς του χωριού δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το βράδυ της Παρασκευής (14/4/2017).

Όπως αναφέρει το emvolos.gr, στο περισταικό εμπλέκονται ένας 23χρονος και ένας 69χρονος οι οποίοι είναι πατέρας και γιος. Οι δυο τους φέρονται να επιτέθηκαν και να τραυμάτισαν τον 53χρονο παπά της ενορίας, επειδή ο τελευταίος αρνήθηκε να κοινωνήσει τον 23χρονο.

Με βάση την καταγγελία του ιερέα μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο 69χρονος πατέρας μαζί με τον 23χρονο γιο του περίμεναν τον ιερέα στον αύλιο χώρο του Ναού και αφού προηγήθηκε προφορικός διαπληκτισμός, απείλησαν και εξύβρισαν τον ιερέα και ο 23χρονος τον τραυμάτισε ελαφρά με μαχαίρι στην παλάμη, ενώ του αφαίρεσαν και το κινητό του τηλέφωνο.

Μετά το περιστατικό ο ιερέας μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατέος. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή για το δυσάρεστο αυτό συμβάν ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ της οικογένειας των φερόμενων δραστών και του ιερέα.

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί η άποψη των φερόμενων δραστών και η περιγραφή του συμβάντος από την πλευρά τους.

Οι δράστες συνελήφθησαν και με την δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον κ. εισαγγελέα Βέροιας.

Σχετικές ειδήσεις