Λαμία: Σοκ με δίχρονο παιδί που βρέθηκε χτυπημένο – Συνελήφθη ο πατέρας

Λαμία: Σοκ με δίχρονο παιδί που βρέθηκε χτυπημένο – Συνελήφθη ο πατέρας

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Μια υπόθεση – θρίλερ με ένα παιδί μόλις δύο ετών που εντοπίστηκε με εκδορές και υποθερμία, εκτυλίσσεται στη Λαμία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ένα αγοράκι μόλις 2 ετών βρέθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 2 Μαΐου, χτυπημένο και με υποθερμία και διακομίσθηκε στα επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας.

Το παιδάκι συνοδευόταν από τον πατέρα του.

Οι γιατροί, βλέποντας την κατάσταση του παιδιού, ειδοποίησαν την αστυνομία και αμέσως συνελήφθη ο 39χρονος πατέρας με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Με βάση το lamiareport.gr, η οικογένεια του παιδιού είναι από την Αθήνα και ταξίδευε προς τη βόρεια Ελλάδα.

Όταν έφτασαν στα Καμένα Βούρλα, επειδή η μητέρα είναι έγκυος και ένιωθε κουρασμένη, αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Γύρω στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας 1η Μαΐου, η μητέρα έπεσε για ύπνο και ο πατέρας επειδή δεν νύσταζε πήρε το 2χρονο αγοράκι τους να πάει μια βόλτα.

Ο πατέρας βρέθηκε στις 3:30 τα ξημερώματα στην παραλία των Καμένων Βούρλων, δίπλα στη θάλασσα να ζητά βοήθεια από περαστικούς για να καλέσουν το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί ήταν ημίγυμνο και τυλιγμένο με ένα μπουφάν.

Δεν είναι γνωστό αν είχε βουτήξει το παιδί στη θάλασσα, ωστόσο το 2χρονο αγοράκι έτρεμε, είχε υποθερμία, ενώ είχε επίσης εκδορές και μώλωπες.

Ο 39χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι επειδή δεν είχε ύπνο πήρε το παιδί και πήγαν μια βόλτα με το αυτοκίνητο στο χωριό Καρυά, πάνω από τα Καμένα Βούρλα. Επειδή το παιδί λερώθηκε και δεν είχε τρόπο να το αλλάξει, του έβγαλε τα ρουχαλάκια του. Μετά προσπάθησε να το πλύνει σε μια βρύση και για αυτό έτρεμε από το νερό που ήταν κρύο. Για τις εκδορές και τους μώλωπες είπε ότι το παιδί αυτοτραυματίστηκε.

Η μητέρα όταν ενημερώθηκε, προσήλθε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είπε ότι ο 39χρονος σύζυγός της ποτέ δεν ήταν βίαιος με την ίδια και το παιδί.

Ο 39χρονος πατέρας κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο Λαμίας και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε και ιατροδικαστική εξέταση για το παιδί.