ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο σοκ: Πατέρας ξυλοκοπεί άγρια την 14χρονη κόρη του στην Κρήτη

Βίντεο σοκ: Πατέρας ξυλοκοπεί άγρια την 14χρονη κόρη του στην Κρήτη

Σοκάρουν οι εικόνες από το βίντεο που έχει καταγράψει την βία που ζούσε μία 14χρονη από τον ίδιο της τον πατέραστα Χανιά της Κρήτης

Στο βίντεο από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο 56χρονος πατέρας στο σπίτι, φαίνεται το κοριτσάκι να δέχεται φριχτή κακοποίηση από τον ίδιο της τον πατέρα που την δέρνει με χαστούκια και κλωτσιές.

Το βίντεο είναι από κάμερα που είχε τοποθετήσει ο ίδιος ο 56χρονος στο σπίτι για να ελέγχει την οικογένεια.

Το τέλος στην κακοποίηση μπήκε όταν η μητέρα του κοριτσιού αποφάσισε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

Χτυπούσε την κόρη του με ράβδο

Οι εφιαλτικές διαστάσεις της κακοποίησης αποκαλύφθηκαν μετά την εξέταση του ιατροδικαστή που ακολούθησε την καταγγελία της μητέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες από το neakriti.gr ο πατέρας χτυπούσε την κόρη με γροθιές και με ξύλινη ράβδο, το κορίτσι έφερε εκχυμώσεις στο σώμα, το κεφάλι και τα κάτω άκρα, ακόμα και κοντά στα μάτια.

Τρεις μέρες στο σπίτι

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πατέρας κράτησε την 14χρονη για τρεις μέρες στο σπίτι μετά τον τελευταίο ξυλοδαρμό για να μην δει κανείς τα ίχνη κακοποίησης.

Η μητέρα βρήκε το θάρρος να καταγγείλει την υπόθεση όταν όπως διαπιστώθηκε η κατάσταση ξέφυγε από τα όρια με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο πατέρας, ο οποίος πλέον έχει προφυλακιστεί.

Δείτε το βίντεο! (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πηγή: neakriti.gr, neatv.gr

Σχετικές ειδήσεις