ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Πώς σώθηκε από τα χέρια του παιδεραστή η 15χρονη που εξέδιδε η ίδια της η μητέρα

Κέρκυρα: Πώς σώθηκε από τα χέρια του παιδεραστή η 15χρονη που εξέδιδε η ίδια της η μητέρα

Φρίκη από την αποκάλυψη της ιστορίας που εξελισσόταν σε ξενοδοχείο της Κέρκυρας - Ο 55χρονος έδινε μετρητά στη μητέρα του κοριτισού για να πληρώνει το ενοίκιό της κι έτσι... «νοίκαζε» την κόρη της

ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΑΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για έναν 55χρονο Βολιώτη, ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ, που πλήρωνε μια μητέρα για να «νοικιάζει» για σεξ τις ανήλικες κόρες της.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος άνδρας συνελήφθη με τις κατηγορίες της απόπειρας βιασμού, αποπλάνησης και ασέλγειας ανηλίκου.

Όπως αναφέρει σήμερα η "Espresso", ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού, συνελήφθη μετά από καταγγελία υπαλλήλων ξενοδοχείου στην Κέρκυρα όπου είχε καταλύσει με ένα 15χρονο κορίτσι, για το οποίο, όπως αποκαλύφθηκε, έδινε μετρητά στη 40χρονη μητέρα του για να πληρώνει το νοίκι της.

Ο 55χρονος κίνησε υποψίες στους υπαλλήλους του ξενοδοχείου στην περιοχή Κανόνι, οι οποίοι θορυβήθηκαν όταν τους ζήτησε δωμάτιο με διπλό κρεβάτι για εκείνον και τη 15χρονη, την οποία παρουσίασε ως... κόρη του.

Άρχισαν να παρακολουθούν διακριτικά τη συμπεριφορά «πατέρα» και «κόρης». Οι δυό τους έβγαιναν ελάχιστα από το δωμάτιο και η ανήλικη από την πρώτη στιγμή ήταν χλωμή και «μαγκωμένη».

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, σημειώνει το δημοσίευμα, έπεσε το βράδυ του Σαββάτου (08/07), όταν από το δωμάτιο ακούστηκαν περίεργοι θόρυβοι και έντονες συζητήσεις. Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και είδαν το κοριτσάκι να τρέχει έντρομο να σωθεί, κλαίγοντας και ουρλιάζοντας «βοήθεια». Οι υπάλληλοι φρόντισαν τη μικρή, που έφερε γρατζουνιές και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Εν τω μεταξύ, ο 55χρονος μάζεψε τα πράγματά του κι έγινε «καπνός». Όμως οι Αρχές τον εντόπισαν στο λιμάνι ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πλοίο και να φύγει. Συνελήφθη και την επομένη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα βιασμού, αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου.

Ο 55χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές Αρχές προκειμένου να απολογηθεί.

Παράλληλα, αστυνομικοί στο Βόλο συνέλαβαν τη 40χρονη μητέρα του κοριτσιού με την κατηγορία παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου. Οδηγήθηκε στην Κέρκυρα για να καταθέσει.

Σύμφωνα με την "Espresso", η πενταμελής οικογένειά της ζει στην περιοχή του Ξηρόκαμπου Μαγνησίας και μετά βίας τα βγάζει πέρα, κάτι που όπως φαίνεται, εκμεταλλεύτηκε ο 55χρονος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο επιχειρηματίας ασελγούσε τα τελευταία δύο χρόνια σε βάρος της ανήλικης, ενώ στο παρελθόν φέρεται ότι έκανε το ίδιο και με την αδελφή της 15χρονης, η οποία σήμερα είναι 18 ετών. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο επιχειρηματίας έδινε στη μητέρα της κοπέλας κινητά, μετρητά για την πληρωμή του ενοικίαου και διάφορα άλλα δώρα, με αντάλλαγμα να έχει την άδειά της για να παίρνει μαζί του τη μικρή για όσες ημέρες ήθελε.

Σχετικές ειδήσεις