ΕΛΛΑΔΑ

Ζάκυνθος: Η στιγμή του καβγά και τα βίντεο της φρίκης - Προφυλακίστηκαν οι πρώτοι κατηγορούμενοι

Ζάκυνθος: Η στιγμή του καβγά και τα βίντεο της φρίκης - Προφυλακίστηκαν οι πρώτοι κατηγορούμενοι

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΟΚ: Τα τελευταία δραματικά λεπτά που έζησε ο Μπακάρι Χέντερσον, λίγο πριν ξεψυχήσει έπειτα από τα πολλαπλά χτυπήματα που δέχτηκε σε σώμα και κεφάλι.

Στο βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα καταστήματος που βρίσκεται δίπλα στο μοιραίο μπαρ που ξεκίνησε ο καβγάς στο Λαγανά Ζακύνθου φαίνεται καθαρά ο άτυχος Αμερικανός τουρίστας να πέφτει στο έδαφος και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να χάνει τη ζωή του από τα σφοδρά χτυπήματα που δέχεται.

Τα χτυπήματα είναι αλλεπάλληλα και δολοφονικά, ο Bakari φαίνεται στα πρώτα δευτερόλεπτα του 15λεπτου βίντεο να τρέχει για να ξεφύγει από τους διώκτες του, αλλά μια κλωτσιά στα πλευρά τον ρίχνει πάνω στο αυτοκίνητο που βρίσκεται παρκαρισμένο, με αποτέλεσμα να του κόψει την πορεία και να πέσει στο δρόμο. Αμέσως, τρέχουν και οι υπόλοιποι και αρχίζουν να τον χτυπούν χωρίς έλεος σε όλο του το σώμα.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο που φέρνει στο «φως» το «Πρώτο Θέμα»:

Ο άτυχος Τεξανός δεν ξανασηκώνεται καθώς μέσα σε λιγότερα από 30 δευτερόλεπτα, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» κείτεται στο έδαφος νεκρός.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τη δολοφονία του Αμερικανού

Μόλις οι δράστες καταλαβαίνουν ότι ο 22χρονος, που είναι πλημμυρισμένος στα αίματα, δεν έχει τις αισθήσεις του σταματούν τα χτυπήματα. Οι παρευρισκόμενοι βρίσκονται σε σοκ, άλλοι προσπαθούν να τους σταματήσουν, ενώ άλλοι δεν μπορούν να πιστέψουν το βίαιο σκηνικό που εκτυλίσσεται μπροστά τους.

Μέσα σε πέντε λεπτά έρχεται ασθενοφόρο και παραλαμβάνει τον 22χρονο που πλέον δεν ζει.

Καρέ-καρέ πώς ξεκίνησε ο καβγάς στο μπαρ

Οι κάμερες στο εσωτερικό του καταστήματος κατέγραψαν τη στιγμή του τσακωμού που κατέληξε σε τραγωδία

Στο βίντεο που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα» φαίνεται ο Αμερικανός, ο οποίος κάθεται δίπλα σε έναν άντρα και μία γυναίκα που βγάζουν selfie. Λίγο μετά, ένας άντρας που κάθεται στο πλάι του από την άλλη πλευρά, επιτίθεται στον 22χρονο, ο οποίος απαντάει με μία μπουνιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Προφυλακίστηκαν οι πέντε πρώτοι κατηγορούμενοι για το θάνατο του Αμερικανού τουρίστα

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακρίτριας Ζακύνθου οι πρώτοι πέντε από τους συνολικά εννέα κατηγορούμενους για τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον, στον Λαγανά

Πρόκειται για έναν 34χρονο Έλληνα, έναν 32χρονο Βρετανό υπήκοο Σερβικής καταγωγής καθώς και τρεις ακόμη υπηκόους Σερβίας.

Σήμερα το πρωί (13/07) θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα μεταφερθούν, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί με την απολογία των υπόλοιπων τεσσάρων φερόμενων ως δραστών.

Το κατηγορητήριο είναι βαρύτατο και κάνει λόγο όχι απλά για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά για συναπόφαση να αφαιρέσουν ανθρώπινη ζωή, κάτι που μπορεί να επισύρει ακόμα και την ποινή των ισοβίων, σύμφωνα με το imerazante.gr.

Σχετικές ειδήσεις