Προσοχή! Πολυτεχνείο: Δείτε πότε και ποιοι σταθμοί του Μετρό θα κλείσουν

Κατόπιν εντολής της Ελληνικής Αστυνομίας, η ΣΤΑΣΥ θα προχωρήσει σε…

Κακοκαιρία: Δείτε LIVE πού χιονίζει στην Ελλάδα

Κακοκαιρία: Συνεχίζεται και σήμερα η πρώτη επέλαση…

Τρέμουν οι Τούρκοι: Οι «Ινδιάνοι μαχητές» του αιθέρα θωρακίζουν το Αιγαίο

Μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019 αναμένεται…

Οι θολές διαδρομές Ρέστη με υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας

Υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας κατηγορούνται ότι εξέδωσαν…

Θεσσαλονίκη - Πολυτεχνείο: Ένταση και σπρωξίματα στο ΑΠΘ (pics&vid)

Ένταση επικρατεί το πρωί του Σαββάτου στην…

Εξέγερση μεταναστών στη Μυτιλήνη: Καίνε το Κέντρο Κράτησης στη Μόρια – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Εξέγερση μεταναστών στη Μυτιλήνη: Καίνε το Κέντρο Κράτησης στη Μόρια – Τραυματίστηκε αστυνομικός

Εκτός ελέγχου η κατάσταση – Έβαλαν φωτιά στο hotspot και δεν επιτρέπουν να πλησιάσει ούτε η πυροσβεστική – Εσπευσμένα στο νησί δύο διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα

Δραματική είναι για μια ακόμη φορά η κατάσταση στη Μυτιλήνη, με τους μετανάστες να πυρπολούν το Κέντρο Κράτησης στη Μόρια.

Η πλειοψηφία των μεταναστών είναι Αφρικανοί και διαμαρτύρονται για τον εγκλωβισμό τους στο νησί, για τις απελάσεις στην Τουρκία, αλλά και για τις συνθήκες κράτησης.

Οι μετανάστες έχουν βάλει φωτιές μέσα και έξω από το Hotspot της Μόριας, ενώ δεν αφήνουν να πλησιάσει κανείς, αλλά ούτε και τα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οποία βρίσκονται από την πρώτη στιγμή εκεί, αλλά δεν μπορούν να επιχειρήσουν για την κατάσβεση των εστιών της φωτιάς.

Για το λόγο αυτό σηκώθηκαν δύο αεροσκάφη Πετζετέλ τα οποία επιχειρούν με ρίψεις από αέρος να περιορίσουν τις εστίες φωτιάς πριν επεκταθούν.

Οι μετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο με κάδους απορριμμάτων τους οποίους καίνε, ενώ έχουν προκαλέσει ζημιές σε πολλά ΙΧ αυτοκίνητα.

Δυνάμεις της αστυνομίας συγκρούστηκαν με ορισμένους από τους μετανάστες με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός και ένας από τους μετανάστες.

Η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απογειωθεί από την Αθήνα αεροσκάφος το οποίο μεταφέρει δύο διμοιρίες ΜΑΤ για να επιβάλουν την τάξη.