ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στην Κω: Αυτοί είναι οι δυο νεκροί του φονικού σεισμού των 6,7 Ρίχτερ!

Σεισμός στην Κω: Αυτοί είναι οι δυο νεκροί του φονικού σεισμού των 6,7 Ρίχτερ!

Ειδήσεις | Σεισμός:Ανείπωτη τραγωδία στην Κω με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίεςαπό το σεισμό που έπληξε τα Δωδεκάνησα, δευτερόλεπτα μετά τις 1:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21/07/2017).Σύμφωνα με πληροφορίες,τα δύο θύματα είναι υπήκοοι Σουηδίας και Τουρκίας, ο πρώτος 27 και ο δεύτερος 39 ετών και έχασαν τη ζωή τουςσε μπαρ του νησιού, όταν κατέρρευσε η οροφή.Την ίδια ώρα,οι τραυματίες ξεπερνούν τους 100. Πέντε άτομα μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο Σινούκ στο ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Από αυτούς, οι τρεις είναι πολύ σοβαρά τραυματισμένοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για τον 39χρονο με τα αρχικά Σ.Κ. και ένα 27χρονο Α. Ν., ενώ υπάρχουν ακόμα πέντε σοβαρά τραυματίες, η κατάσταση των οποίων έχει σταθεροποιηθεί και θα διακομισθούν στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Οι τραυματίες αυτοί είναι όλοι τουρίστες, οι οποίοι την ώρα του σεισμού βρίσκονταν έξω σε καφετέριες και κλαμπ του νησιού, όπου διασκέδαζαν.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες στο νοσοκομείο της Κω πήγαν περίπου 100 άτομα από τα οποία τα 78 ήταν απλά περιστατικά στα οποία δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγαν.

Τέλος στο νησί βρίσκονται ήδη 15 άτομα και δύο σκύλοι από την 1η ΕΜΑΚ που θα ενισχύσουν τα σωστικά συνεργεία της Κω και θα πραγματοποιήσουν έρευνες στα συντρίμμια για τυχόν εγκλωβισμένους ή τραυματίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ

Σχετικές ειδήσεις