ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Γονείς κακοποίησαν το 7 μηνών παιδί τους καίγοντας το κορμάκι του (photos)

Σοκ: Γονείς κακοποίησαν το 7 μηνών παιδί τους καίγοντας το κορμάκι του (photos)

Σοκάρει και εξοργίζει η υπόθεση κακοποίησης ενός βρέφους 7 μηνών από τους ίδιους τους γονείς του, μέσα στο σπίτι τους, στην Πάτρα.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα μετέφεραν το παιδί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο «Παναγία βοήθεια», το Σάββατο, σύμφωνα με το tempo24.gr.

Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το παιδί φέρει σημάδια κακοποίησης, μώλωπες και καψίματα στο κορμάκι του, πιθανότατα με τσιγάρο, όπως αναφέρει το thebest.gr.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, που συνέλαβε τόσο τη μητέρα όσο και τον πατέρα, το μεσημέρι της Κυριακής.

Σήμερα το πρωί, οδηγήθηκαν στα Δικαστήρια της Πάτρας, προκειμένου να απολογηθούν. Ωστόσο, ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών για να απολογηθούν την Τετάρτη και έως τότε θα παραμείνουν κρατούμενοι. Αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της ενδοοικογενειακής βίας.

Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του βρέφους στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, όπου και παραμένει νοσηλευόμενο σε σοβαρή κατάσταση.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο».

Πηγή: Thebest.gr, tempo24.gr

Σχετικές ειδήσεις