ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Κύμη: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της 26χρονης Κατερίνας

Τροχαίο Κύμη: Θλίψη και συγκίνηση στην κηδεία της 26χρονης Κατερίνας

Το «τελευταίο αντίο» είπαν συγγενείς και φίλοι σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης στην άτυχη 26χρονη Κατερίνα Χαραμάρα που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κύμη.

Η κηδεία της νεαρής κοπέλας πραγματοποιείται στην Πυλία Μεσσηνίας.

Σημειώνεται ότι στο πένθος εκτός από την Κύμη και την Πύλο για τον ξαφνικό χαμό των τριών νέων ανθρώπων έχει βυθιστεί και η Πάτρα καθώς η άτυχη Κατερίνα βρισκόταν για χρόνια στην αχαϊκή πρωτεύουσα και σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Πρώην συμφοιτητές της και άνθρωποι που την γνώριζαν από τα φοιτητικά της χρόνια στην Πάτρα, δεν μπορούν να πιστέψουν πώς το πανέμορφο κορίτσι δεν υπάρχει πια στη ζωή.

Η 26χρονη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος, Θεόδωρου Χαραμαρά. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του μοιραίου αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών, ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος.

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες: Έπαιρνε τηλέφωνο τον γιο του και αυτός ήταν νεκρός

Η νυχτερινή διασκέδαση των 5 φίλων στην παραλία της Κύμης μόλις είχε τελειώσει και επέστρεφαν σπίτια τους με το πολυτελές τζιπ, που οδηγούσε ο αρραβωνιαστικός της 26χρονης Κατερίνας.

Στον παραλιακό δρόμο, όμως, μεταξύ Στομίου και Πλατάνας έγινε το κακό... Το αυτοκίνητο βγήκε από την πορεία του και χτύπησε πάνω στο κράσπεδο, καταλήγοντας δευτερόλεπτα αργότερα στη θάλασσα.

Η νεαρή κοπέλα, ένας 30χρονος και ένας 38χρονος κάθονταν στο πίσω κάθισμα. Πυροσβέστες και τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ βρήκαν την 26χρονη νεκρή στην θάλασσα, ενώ τα άλλα δυο άτομα είχαν εγκλωβιστεί μέσα στα συντρίμμια του κάμπριο αυτοκίνητου.

Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων έπαιρνε τηλέφωνο τον γιο του και εκείνος δεν το σήκωνε γιατί ήταν νεκρός. Οι γύρω κάτοικοι έμαθαν τα δυσάρεστα νέα, τα οποία, ωστόσο, δεν γνώριζε ο πατέρας. Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε και ο πατέρας για τον χαμό του άτυχου γιου του. Οι δυο τραυματίες, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν διαφύγει τον κίνδυνο αλλά παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Θρήνος έχει απλωθεί στην Πύλο, όπου μεγάλωσε η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο. Η πανέμορφη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέστορος. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών. Εκείνος σώθηκε και είναι ανάμεσα στους δύο τραυματίες...

ΤΡΟΧΑΙΟ 2

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη...

Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής τους οποίους βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες.

1
1.1
2

Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο επέβαιναν οι πέντε νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δείτε τις χαρακτηριστικές εικόνες που ακολουθούν καθώς και περισσότερες στην παραπάνω gallery:

2 copy
5

Πηγή: tempo24.gr, eviazoom.gr,tvstar

Σχετικές ειδήσεις