Τραγωδία στην Εύβοια: Ράκος ο αρραβωνιαστικός της εγκύου - «Καταστράφηκα» (vid)

Τραγωδία στην Εύβοια: Ράκος ο αρραβωνιαστικός της εγκύου - «Καταστράφηκα» (vid)

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι ο 30χρονος άνδρας που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την έγκυο συντροφό του μέσα στην πυλωτή του σπιτιού τους στην Έξω Παναγίτσα στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του 30χρονου, ο οποίος μίλησε στο EviaZoom.gr, δεν υπήρχε ούτε ίχνος δόλου στο συμβάν και ο αρραβωνιαστικός της άτυχης κοπέλας είναι ψυχολογικά ράκος.

«Ο εντολέας μου από λάθος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του. Κάνω έκκληση στην τοπική κοινωνία να στηρίξει τον εντολέα μου γιατί είναι ψυχολογικά ράκος», είπε ο κ. Κωνσταντίνος Ζερβας.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν. Ο εντολέας μου από λάθος χτύπησε και τραυμάτισε θανάσιμα την αρραβωνιαστικιά του. Είχαν κανονίσει τα παιδιά μετά από ένα μήνα να παντρευτούν. Είναι ένα τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας. Του απαγγέλθηκε η κατηγορία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και χθες (7/8) το πρωί αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελέα».

Όπως είπε ο δικηγόρος του 30χρονου, ο εντολέας του: «Δεν ήξερε να οδηγεί, δεν έχει δίπλωμα οδήγησης και ποτέ δεν έβγαινε στο δρόμο με το αυτοκίνητο. Του ζήτησε η θανούσα να μετακινήσει το αυτοκίνητο. Μπήκε εντός του αυτοκινήτου, κάτι που είχε ξανακάνει στη αυλή μόνο, συνεπώς δεν ήξερε, έχασε την ψυχραιμία του προφανώς και την χτύπησε. Είναι ράκος, δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει κάνει. Η αρραβωνιαστικιά του κυοφορούσε ένα παιδάκι 6 μηνών, είναι συντετριμμένος όπως και όλη η οικογένεια του και οι γονείς της άτυχης κοπέλας».

«Παρακαλώ όλους να σεβαστούν τον πόνο τους. Γιατί παρατηρούμε και φαινόμενα ανθρωποφαγίας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Ο εντολέας μου είναι συγκλονισμένος και κατ’ εμέ θέλει και την υποστήριξη από ψυχολόγο. Είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση», τόνισε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

«Καταστράφηκα» 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, ο 30χρονος άνδρας φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του στην Αστυνομία «Καταστράφηκα, κάντε με ό,τι θέλετε».