ΕΛΛΑΔΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Αυτοί είναι οι δύο νέοι που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο (pics)

Θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά: Αυτοί είναι οι δύο νέοι που παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο (pics)

Θρήνος και οργή στην Κρήτη για τον πρόωρο και άδικο χαμό των δύο νέων, που τραυματίστηκαν θανάσιμα όταν παρασύρθηκαν από διερχόμενο αυτοκίνητο στα Κουνουπιδιανά, στα Χανιά, την Πέμπτη (17/8).

Η 20χρονη Στέλλα, που σπούδαζε Αρχιτεκτονική στο Πολυτεχνείο Κρήτης και ο 19χρονος Γιάννης από τους Αγίους Αναργύρους Αττικής, πήγαιναν βόλτα τον σκύλο τους, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 20χρονος Γεωργιανός έπεσε πάνω τους, κόβοντας το νήμα της ζωής τους.

Ο οδηγός του οχήματος, που εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος σε μονάδα των Χανίων και τη μοιραία ώρα κατευθυνόταν στη δουλειά του, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν νηφάλιος. Στις πρώτες του δηλώσεις στους αστυνομικούς, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είδε τους δύο νέους.

Αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο του 20χρονου έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, σε έναν δρόμο «καρμανιόλα» για τον οποίο κάτοικοι, φορείς και σύλλογοι έχουν καταγγείλει την απουσία υποδομών και όπου κι άλλοι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Τραγική λεπτομέρεια, είναι ότι το άψυχο σώμα της φοιτήτριας του Πολυτεχνείου Κρήτης βρέθηκε δίπλα σε ένα εικονοστάσι, που είχαν στήσει οι συγγενείς άλλου νεκρού σε τροχαίο δυστύχημα, στο ίδιο σημείο...

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr.

Πηγή: cretapost.gr, cretalive.gr, neakriti.gr

Σχετικές ειδήσεις