Σοκ στη Χίο: Ηλικιωμένη ζούσε σε τρώγλη ανάμεσα σε σκουπίδια, περιττώματα και τρωκτικά! (pics)

Σοκ στη Χίο: Ηλικιωμένη ζούσε σε τρώγλη ανάμεσα σε σκουπίδια, περιττώματα και τρωκτικά! (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκαριστικές εικόνες αντίκρισαν το πρωί της Παρασκευής (18/8/2017) Παρασκευής οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου που κατόπιν εισαγγελικής εντολής μπήκαν στο σπίτι μιας 90χρονης.

Το σπίτι της 90χρονης που στεγάζεται στην καρδιά του Κάστρου της πόλης είναι ετοιμόρροπο και εδώ και πολύ καιρό αποτελεί σοβαρή εστία μόλυνσης για τους κατοίκους της περιοχής.

Όπως αναφέρει το politischios.gr, η αρχή έγινε τον τελευταίο χρόνο όταν τα παράπονα των κατοίκων στην Εισαγγελία Χίου πύκνωσαν αφού η 90χρονη αρνούταν κάθε βοήθεια είτε από τον Δήμο, είτε από τους γείτονές της ενώ δεν άφηνε κανέναν να πλησιάσει στο σπίτι της.

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής (18/8) όταν με εισαγγελική παραγγελία και παρουσία του Ειρηνοδίκη Χίου, της προϊσταμένης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, της Αστυνομίας και του αντιδημάρχου οι αρχές μπήκαν στο σπίτι της 90χρονης αντικρίζοντάς τη ανάμεσα σε ένα βουνό από σκουπίδια, υπολείμματα φαγητών, περιττώματα, κότες και τρωκτικά.

Η 90χρονη μεταφέρθηκε στο γηροκομείο «Ζωρζής Μιχαλινός» όπου και θα διαμένει πλέον ενώ οι 4 εργάτες καθαριότητας του Δήμου Χίου για πάνω από 3 ώρες μετέφεραν σκουπίδια στο 4τονο όχημα μεταφοράς απορριμμάτων.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη περίπτωση κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Δήμος, πριν από 2 εβδομάδες σε σπίτι ναρκομανών στον Κάμπο.

PHOTO GALLERY