ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Καιρός - Ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί: Αλλάζει ο καιρός - Έρχονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Καιρός να κρατήσουμε (ξανά) ομπρέλες – Πού και πότε θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες, σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο, Γιάννη Καλλιάνο.

Παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο κάνει ο καιρός. Από τη μία ισχυρά μελτέμια και υψηλές θερμοκρασίες και από την άλλη βροχές και καταιγίδες.

«Έρχεται μία βροχερή Δευτέρα». Με αυτή τη φράση που ανήρτησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιάννης Καλλιάνος προειδοποιεί για την αλλαγή που θα παρουσιάσει ο καιρός τη Δευτέρα (21/08/2017).

«Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να έχει υποχωρήσει ο υδράργυρος και επομένως η ζέστη να είναι ανεκτή από όλους μας, όμως τη Δευτέρα θα αλλάξουν περαιτέρω τα δεδομένα αφού διαφαίνεται μια ατμοσφαιρική διαταραχή που θα δώσει βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας» αναφέρει συγκεκριμένα ο γνωστός μετεωρολόγος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι συνθήκες αστάθειας θα είναι ευνοϊκές για εκδήλωση ακόμη και ισχυρών κατά τόπους καταιγίδων. Μάλιστα, ο άστατος καιρός θα επηρεάσει και την Αττική, όπου αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανές τοπικές καταιγίδες.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου