Κρήτη: Η βέρα της νεκρής το «κλειδί» για τη λύση του μυστήριου θανάτου στα Χανιά

Κρήτη: Η βέρα της νεκρής το «κλειδί» για τη λύση του μυστήριου θανάτου στα Χανιά

Μια βέρα που φορούσε η 60χρονη, είναι το μοναδικό στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους οι Λιμενικές Αρχές για την νεκρή γυναίκα στα Χανιά, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αναγράφει κάποιο όνομα, ούτε ημερομηνία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων αναζητείται το άτομο που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ προκειμένου να εξεταστεί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το neakriti.gr.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε στην ταραγμένη θάλασσα του Κουμ Καπί.

Ο ιστορικό του μυστήριου θανάτου

Η νυχτερινή έξοδος στα Χανιά για τη γυναίκα, ηλικίας περίπου εξήντα ετών, στάθηκε μοιραία.

Ήταν περασμένες τέσσερις τα ξημερώματα όταν εντοπίστηκε από περαστικό μέσα στην ταραγμένη θάλασσα του Κουμ Καπί λίγα μέτρα μακριά από την Πύλη της Άμμου.

Αρχικά ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια το 1ο Λιμενικό Τμήμα Ενετικού Λιμένα ενώ στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί .

Τις προσπάθειες των Λιμενικών, συνέδραμαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων που ήταν εκείνοι που τελικά την ανέσυραν, χωρίς τις αισθήσεις της.

Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού

Διασώστες του ΕΚΑΒ επιχείρησαν να επαναφέρουν την άτυχη γυναίκα ,ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα θαλασσινού νερού. Η νεκροψία που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου της, αναμένεται να διενεργηθεί αύριο στο νοσοκομείο Χανίων.

Άγνωστο παραμένει αν η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα καθώς περπατούσε στο πεζοδρόμιο του Κουμ Καπί ή αν είχε κατέβει στην ακτή.