ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτα πράγματα στην Πάτρα: Δασκάλα «ξεμάλλιασε» κοριτσάκι και δάσκαλος έβριζε τα... Θεία

Απίστευτα πράγματα στην Πάτρα: Δασκάλα «ξεμάλλιασε» κοριτσάκι και δάσκαλος έβριζε τα... Θεία

Σάλος σε δημοτικό σχολείο που βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την Πάτρα με την συμπεριφορά ορισμένων εκπαιδευτικών που κάνουν συμπληρωματικά μαθήματα στα παιδιά δημοτικού.

Νεαρή εκπαιδευτικός από την Πάτρα κατηγορήθηκε πως τράβηξε το αυτί και τα μαλλιά εντεκάχρονου παιδιού, ενώ καθηγητής πληροφορικής άρχισε να βρίζει τα Θεία ενώπιον των μαθητών επειδή ένα κοριτσάκι ρομά... διάβαζε δυνατά το πρόγραμμα του σχολείου!

Όπως γράφει το dete.gr όλα ξεκίνησαν πριν μερικές ημέρες όταν η δασκάλα των εικαστικών εκνευρίστηκε με την συμπεριφορά 11χρονης. Πλησίασε το κορίτσι, αφού πρώτα το «περιποιήθηκε» δια στόματος και του τράβηξε τα μαλλιά αλλά και το αυτί του! Πυρ και μανία η μητέρα του παιδιού, όπως ήταν φυσικό αντέδρασε και ζήτησε εξηγήσεις από την Σχολική Κοινότητα και τον Διευθυντή. Μάλιστα ο Διευθυντής κάλεσε την εικαστικό και απαίτησε να ζητήσει συγγνώμη από τους γονείς καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα περνούσε από ΕΔΕ. Οι γονείς μετά την συγγνώμη αποφάσισαν να δώσουν τόπο στην οργή!

Όμως εκείνη την ώρα ένα κοριτσάκι ρομά άρχισε να διαβάζει δυνατά το πρόγραμμα του σχολείου. Αυτό ήταν! Πυρ και μανία έγινε ο εκπαιδευτικός και άρχισε να βρίζει τα Θεία αλλά ... και τα σπίτια των μαθητών! «Γ... το σπίτι σας, γ... το στανιό σας, γ... τον αντίχριστό σας» και άλλα τέτοια.

Για να συμπληρώσει: «αλλά δεν μπορώ να την ακουμπήσω την «κυρία» γιατί μετά έρχονται οι γονείς και μας κάνουν κήρυγμα!

Το περιστατικό ετέθη ήδη υπ’ όψιν του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και η αντίδραση αναμένεται δυναμική. Ισως ζητηθεί η απομάκρυνση και των δύο εκπαιδευτικών, αφού το ζήτημα θα τεθεί και στην Διεύθυνση Περιφερειακής Εκπαίδευσης.

Πηγή: dete.gr