ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη: Στην αντεπίθεση Φρόσω και Μίνα

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη: Στην αντεπίθεση Φρόσω και Μίνα

Έχουν περάσει 20 μήνες από την ημέρα που ο δημοφιλής τραγουδιστής έβρισκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα στον παράδρομο της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο Ελληνικό.

Ο φάκελος της υπόθεσης κλείνει αλλά ο «πόλεμος»… μαίνεται

Από τότε μέχρι σήμερα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά… τόσο για τη μοιραία σύγκρουση όσο και για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν από αυτή και για το ρόλο των δύο νεαρών κοριτσιών που ήταν μαζί με τον Παντελή στο θηριώδες αυτοκίνητο.

Από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του τραγουδιστή διεμήνυε πως ο τραγουδιστής δεν ήταν αυτός που οδηγούσε και πως το αυτοκίνητο είχε πάρει στα χέρια της η Φρόσω Κυριάκου.

Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες, ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης και έβαλε στο αρχείο το «φάκελο Παντελίδη».

Φρόσω και Μίνα καταθέτουν αγωγές

Η απόφαση του εισαγγελέα έδωσε νέα τροπή στην υπόθεση μιας και τόσο η Μίνα Αρναούτη όσο και η Φρόσω Κυριάκου θα κινηθούν νομικά.

Αγωγές προς αρκετές κατευθύνσεις αναμένεται να «φύγουν» το επόμενο διάστημα από τα γραφεία των δικηγόρων των δύο κοριτσιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το ένα σκέλος των αγωγών ενδεχομένως θα καθυστερήσει λίγο. Και αυτό γιατί απαιτείται η αποκατάσταση της υγείας των δύο κοριτσιών. Έτσι, στην συνέχεια να μπορούν να διεκδικήσουν τις νόμιμες αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία του αυτοκινήτου.

Το δεύτερο σκέλος αφορά σε αγωγές που σκοπεύει να καταθέσει η πλευρά της Μίνας Αρναούτη. Η Μίνα Αρναούτη θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όσους δυσφήμησαν και προσέβαλαν την προσωπικότητά της τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Γιατί ο Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού

Η ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη, που κατέληξε με βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν ο Παντελής Παντελίδης, ήταν ιδιαιτέρως αναλυτική. Σύμφωνα με αυτή, ο αδικοχαμένος Παντελής Παντελίδης βρέθηκε στην θέση του συνοδηγού λόγω της σφοδρής σύγκρουσης και επειδή οι επιβαίνοντες δεν φορούσαν ζώνη ασφαλείας.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ήταν αναμενόμενο να βρεθούν από την δεξιά πλευρά του οχήματος. Μάλιστα, περιγράφει ότι όταν η σιδερένια δοκός χτύπησε τον τραγουδιστή εκείνος βρισκόταν με την πλάτη του και παράλληλα στην δεξιά θέση.

«Η στάση αυτή δεν θα ήταν δυνατή εάν καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Διότι δεν υπάρχει τρόπος σε ένα αυτοκίνητο που δεν περιστραφεί, γύρω από τον κάθετο άξονα του… όπως στο δυστύχημα αυτό, ο δεξιά καθήμενος να στρίψει. Και να βρεθεί με την πλάτη στην δεξιά πόρτα» τονίζει.

Σχετικές ειδήσεις