ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκόπουλο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις φίλων της 17χρονης Μαρίνας που τη σκότωσε η μητέρα της

Μαρκόπουλο: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις φίλων της 17χρονης Μαρίνας που τη σκότωσε η μητέρα της

Μαρκόπουλο μεσημέρι Σαββάτου (14/10/2017) – Η 17χρονη Μαρίνα δολοφονείται άγρια από την ίδια της τη μητέρα – Τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Η είδηση της άγριας δολοφονίας της 17χρονης «παγώνει» το πανελλήνιο. Η 51χρονη μητέρα της επιχειρεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Η 17χρονη προσπαθεί να την αποτρέψει. Η μητέρας της σε κατάσταση σοκ τη μαχαιρώνει 34 φορές και στη συνέχεια αυτοκτονεί. Ο πατέρας του θύματος και σύζυγος της 51χρονης βρίσκεται κλειδωμένος στο υπόγειο του σπιτιού τους, όπου διαπράχθηκε το άγριο φονικό. Τον είχε κλειδώσει η γυναίκα του λίγα δευτερόλεπτα πριν σκοτώσει με μανία την κόρη τους. Όταν κατάφερε να βγει από το υπόγειο βρίσκεται μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Βρίσκει στην αυλή του σπιτιού νεκρές την κόρη του και τη γυναίκα του.

Η είδηση σοκάρει. Οι αποκαλύψεις όσο περνούν οι ώρες συγκλονίζουν.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης

«Την έβλεπα πολλές φορές με τη μαμά της – Μιλούσαν, γελούσαν»

Συγκλονιστικά ήταν και τα όσα είπαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της 17χρονης για τη σχέση της με τη μητέρα της.

«Moυ φαινόταν μια πολύ καλή κοπέλα, φυσιολογική. Δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό πρόβλημα. Δεν έδειχνε κάτι τέτοιο. Ήταν πάντα ένα χαρούμενο κορίτσι. Και με την παρέα της και με την κολλητή της που τις έβλεπα ήταν μια χαρά. Ήταν ένα κορίτσι χαμηλών τόνων αλλά και κοινωνικό», δήλωσε σε εκπομπή του STAR φίλη της 17χρονης (που δεν αποκάλυψε το όνομά της), προσθέτοντας πως:

«Πολλές φορές την έβλεπα με τη μαμά της, τις Κυριακές ή όταν δεν είχε σχολείο. Έβλεπα μια καλή σχέση μεταξύ τους. Μιλούσαν, γελούσαν, ήταν μια πολύ φυσιολογική σχέση μαμάς και κόρης. Από τότε που πηγαίναμε μαζί χορό, έβλεπα μια πολύ ωραία σχέση με τη μαμά της. Κάτι παραπάνω από κολλητές ήταν. Κανένας δεν το περίμενε. Κανένας