Δολοφονία στο νεκροταφείο στα Πατήσια - Τι σημαίνει το «Γ» στο πρόσωπο της 32χρονης;

Δολοφονία στο νεκροταφείο στα Πατήσια - Τι σημαίνει το «Γ» στο πρόσωπο της 32χρονης;

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού – Τι σημαίνει το σημάδι που είχε χαραγμένο στο πρόσωπό της; Ποιος κρύβεται πίσω από το άγριο έγκλημα; 

Αναπάντητα παραμένουν μέχρι στιγμής τα ερωτήματα, τόσο για το ποιος ήθελε νεκρή την 32χρονη Δώρα, όσο και γιατί. Τα νέα στοιχεία που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα ευρήματα του ιατροδικαστή σοκάρουν ακόμα και τους πιο έμπειρους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, η άτυχη Δώρα δέχθηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι από το δολοφόνο της, γεγονός που αποδεικνύει την αγριότητα του φονιά. Μάλιστα ο δολοφόνος τη μαχαίρωσε και στην καρδιά. Ωστόσο, ένα σημάδι στο δεξί μάγουλο της 32χρονης προκαλεί εντύπωση. Πρόκειται για βαθιές χαρακιές που σχηματίζουν το γράμμα «Γ». Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, αν πρόκειται για χτύπημα από την πάλη της κοπέλας με το δολοφόνο ή αν το χάραξε ο δολοφόνος, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα.

Ποιος ήταν ο 33χρονος το μνήμα του οποίου επισκεπτόταν η άτυχη εφοριακός;

Η 32χρονη Δώρα επισκεπτόταν συχνά το Β’ Νεκροταφείο, καθώς εκεί βρίσκεται ο τάφος του φίλου της, που σκοτώθηκε τον περασμένο Μάιο σε εργατικό δυστύχημα με γερανό, αναφέρει το Tempo24.news. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο ιερέας που τη βρήκε νεκρή, τον πρώτο καιρό η ίδια του είχε εκμυστηρευτεί πως αισθανόταν πολύ άσχημα για το θάνατο του φίλου της και εκείνος την είχε συμβουλεύσει να επισκεφτεί κάποιον γιατρό, πράγμα που είχε κάνει.

tempo

Όπως φαίνεται η νεαρή εφοριακός, δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον θάνατο του 33χρονου Γιάννη Καυκιά, ο οποίος μόλις τον περασμένο Μάιο, έχασε την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα στην περιοχή της Παναγοπούλας Πατρών.

Ο 33χρονος εργάτης ιδιωτικής εταιρίας, καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου.

Δείτε ΕΔΩ το χρονικό της υπόθεσης