ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Πατήσια: Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης Δώρας - Μου είχε πει ότι φοβόταν (vid)

Δολοφονία Πατήσια: Συγκλονίζει η μητέρα της 32χρονης Δώρας - Μου είχε πει ότι φοβόταν (vid)

Δολοφονία Νεκροταφείο | Ειδήσεις:Θρήνος και ένα τεράστιο «γιατί» για την οικογένεια της όμορφης εφοριακού – Ραγίζουν καρδιές τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της - Βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει την πορεία της Δώρας προς το νεκροταφείο - Η δραματική έκκληση της αδερφής της

Κομμάτι κομμάτι προσπαθούν οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ελληνικής Αστυνομίας να συνθέσουν το παζλ του άγριου φονικού που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο Β’ Νεκροταφείο στα Άνω Πατήσια.

Η 32χρονη δολοφονήθηκε άγρια με επτά μαχαιριές στο θώρακα και στο πρόσωπο. Ο δολοφόνος τής κατάφερε τις πρώτες μαχαιριές πάνω από το μνήμα, ενώ η 32χρονη στη συνέχεια σύρθηκε 15 μέτρα αναζητώντας βοήθεια. Ο δολοφόνος όμως την ακολούθησε και της κατάφερε το τελειωτικό χτύπημα με το μαχαίρι, δίνοντάς της τη «χαριστική βολή».

Ακόμα και οι έμπειροι αξιωματικοί κάνουν λόγο για πρωτοφανούς βιαιότητας έγκλημα και συλλέγουν κάθε πληροφορία που μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη του δολοφόνου.

Ραγίζουν καρδιές τα σπαρακτικά λόγια της μητέρας της

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της άτυχης 32χρονης Δώρας Ζέμπερης που δολοφονήθηκε άγρια με 14 μαχαιριές το απόγευμα της Τετάρτης (18/10) στο Β΄ Νεκροταφείο στην περιοχή των Πατησίων.

Όπως αποκάλυψε η μητέρας της Δώρας, το παιδί κάτι φοβόταν χωρίς ωστόσο να γνωρίζει τι ήταν αυτό και συμπλήρωσε λέγοντας ότι είχε κάνει και ασφάλεια ζωής και αν πέθαινε την αποζημίωση θα την έπαιρναν τα αδέρφια της.

«Ηταν ένα παιδί ανεκτίμητο, ένα παιδί που ήθελε μόνο να βοηθάει, ένας άγγελος και ήταν δεύτερη μάνα για τα αδέρφια της», τόνισε με σπαραγμό η μητέρα που είναι ακόμη σοκαρισμένη από τον χαμό του παιδιού της.

Δείτε τα όσα είπε η μητέρα της 32χρονης στο παρακάτω βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Aplha:

Δραματική έκκληση από την αδερφή της Δώρας

Σε απόγνωση είναι η οικογένεια της άτυχης Δώρας Ζεμπέρη, που δολοφονήθηκε από αγνώστους το απόγευμα της Τετάρτης στο Β’ Νεκροταφείο στα Πατήσια.

Οι γονείς της είναι σε τραγική κατάσταση, αδυνατώντας να πιστέψουν πως η όμορφη κόρη τους βρήκε τραγικό θάνατο από τα χέρια αδίστακτου δολοφόνου.

«Θα ήθελα να τον σκοτώσω αν τον έβρισκα… αλλά δεν μπορώ», δηλώνει η χαροκαμένη μάνα, αποκαλύπτοντας πως το παιδί της είχε εκφράσει φόβους για τη ζωή της.

Συγκλονισμένη είναι και η αδερφή της Δώρας, η οποία μέσω Facebook απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε για τη δολοφονία της αδερφής της να βοηθήσει στις έρευνες της Αστυνομίας.

Ανεβάζοντας μια φωτογραφία των δύο τους, η νεαρή κοπέλα έγραψε:

«Αδελφη μου αιμα μου εφυγες νωρις..σε περιμενω να γυρισεις κ ακομη δεν γυρισες..ησουν αδελφη μανα κ πατερας μαζι κ τωρα μας αφησες μονους μας..σε σκοτωσανε αδικα κ ησουν ενας αγγελος...σε περιμενω να γυρισεις ησουν η ζωη μου ολη..»

1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Στο φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα το απόγευμα της Τετάρτης (18/10), στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών, στρέφονται πλέον οι έρευνες της αστυνομίας, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Νωρίτερα, αστυνομικές πηγές είχαν ανέφεραν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι δεν προκύπτουν, τουλάχιστον έως τώρα, ενδείξεις ότι η δολοφονία οφείλεται στην επαγγελματική ιδιότητά της και στις υποθέσεις που χειριζόταν η 32χρονη, η οποία εργαζόταν στο Τμήμα Ελέγχων της Α' ΔΟΥ Πειραιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δεκατέσσερις μαχαιριές σχεδόν σε όλο το σώμα της, ενώ έφερε και αμυντικά τραύματα, γεγονός που σημαίνει ότι προσπάθησε να προφυλαχθεί από το μένος του δράστη.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τον τρόπο που δολοφονήθηκε η γυναίκα οδηγούν προς την κατεύθυνση των προσωπικών κινήτρων. Δεν θα πρέπει, όμως, να αποκλειστεί, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, και κάποια άλλη εκδοχή, ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή ένδειξη για σχέση της δολοφονίας με την επαγγελματική της ιδιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται, ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β' Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού προσώπου της, που σκοτώθηκε πριν από μερικούς μήνες, και δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση από τον άγνωστο δράστη. Μάλιστα, μετά τις πρώτες μαχαιριές, η άτυχη γυναίκα μπόρεσε να συρθεί για μερικά μέτρα και ξεψύχησε πάνω σε έναν τάφο, όπου την είδε ένας ιερέας του κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία, η άτυχη Δώρα δέχθηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι από το δολοφόνο της, γεγονός που αποδεικνύει την αγριότητα του φονιά. Μάλιστα ο δολοφόνος τη μαχαίρωσε και στην καρδιά. Ωστόσο, ένα σημάδι στο δεξί μάγουλο της 32χρονης προκαλεί εντύπωση. Πρόκειται για βαθιές χαρακιές που σχηματίζουν το γράμμα «Γ».

Οι αστυνομικοί πάντως δεν έχουν ξεκαθαρίσει το αν πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη του θύματος με το δράστη ή αν ο δολοφόνος ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα.

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με τον ιατριδικαστή η άτυχη Δώρα δέχθηκε 14 χτυπήματα με μαχαίρι από το δολοφόνο της, γεγονός που αποδεικνύει την αγριότητα του φονιά. Μάλιστα ο δολοφόνος τη μαχαίρωσε και στην καρδιά. Στα χέρια της εντοπίστηκαν αμυχές απόδειξη ότι προσπάθησε να αμυνθεί.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα

Τι υποστηρίζει ο πατέρας της άτυχης εφοριακού

Ξέσπασε το πρωί της Πέμπτης (19/10/2017) ο πατέρας της άτυχης εφοριακού. Ο ίδιος έκανε λόγο για «πληρωμένο δολοφόνο», ενώ κάλεσε το ΣΔΟΕ να αποκαλύψει τις υποθέσεις που χειριζόταν η κόρη του ως εφοριακός.

«Να βγει σήμερα το ΣΔΟΕ να πει τι υποθέσεις χειριζόταν το παιδί» ζήτησε συγκεκριμένα.

«Ποια λαμόγια κυνηγούσαν το παιδί μου και το φάγανε» ξέσπασε ο πατέρας, αναφέροντας ότι η κόρη του του είχε πει ότι χειριζόταν μεταξύ άλλων την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα

Τι αποκαλύπτει ο ιερέας που βρήκε νεκρή την 32χρονη

Τις τραγικές στιγμές που έζησε η 32χρονη Δώρα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών λίγο πριν ξεψυχήσει περιγράφει ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, η κοπέλα φαίνεται πως πάλεψε με το δολοφόνο της, καθώς τόσο το μπουφάν της όσα και τα λουλούδια που θα άφηνε στο μνήμα του φίλου της βρέθηκαν πεταμένα αρκετά μέτρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη.

Όπως είπε, ένα παλικάρι βρήκε πρώτο την κοπέλα, που προσπάθησε να καθίσει σε ένα τάφο, όμως όντας πολύ αδύναμη από τις μαχαιριές, έπεσε κάτω.

«Όταν πήγα εγώ εκεί της λέω "Θοδώρα τι κάνεις;", ανέφερε και ξεψυχούσε», είπε ο πατέρας Θεόδωρος. Δεν πρόλαβε να πει τίποτα, παρά μόνο «βοήθεια», αποκάλυψε ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος. Μάλιστα, ανέφερε πως σε μία απόσταση 80 περίπου μέτρων υπήρχαν αίματα κάθε δύο μέτρα.

Ο ιερέας δήλωσε πως γνώριζε την 32χρονη καθώς εδώ και λίγους μήνες, πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο. Είχε χάσει έναν στενό της φίλο και αυτό της είχε στοιχίσει, εξήγησε ο ίδιος, ο οποίος μάλιστα την είχε συμβουλεύσει να λάβει και ιατρική βοήθεια για τα όσα αισθανόταν.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Σχετικές ειδήσεις