«Λύγισε» ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη: Αν δεν ήταν η Αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ (vid)

«Λύγισε» ο πατέρας του Μιχάλη Λεμπιδάκη: Αν δεν ήταν η Αστυνομία δεν θα ήμασταν εδώ (vid)

Δεκαοκτώ ημέρες συμπληρώθηκαν σήμερα από την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη και ο πατέρας του Γιάννης «λύγισε»

Ο γιος του είναι ζωντανός, μακριά από τα χέρια των απαγωγέων του, στην αγκαλιά της οικογένειας του, προσπαθώντας να αφήσει πίσω του το πιο δυσάρεστο γεγονός που σημάδεψε τη ζωή τη δική του και των δικών του ανθρώπων.

Όπως μεταδίδει το neakriti.gr, η γιορτή της Αστυνομίας στην οποία και παραβρέθηκε σήμερα ο κ. Λεμπιδάκης αποτέλεσε την αφορμή να ξυπνήσουν μνήμες από τα όσα τραγικά βίωσε και τις ώρες αγωνίας που πέρασε η οικογένεια του επιχειρηματία στην διάρκεια της ομηρίας των 6 μηνών του Μιχάλη.

Η λύτρωση για την οικογένεια μπορεί να ήρθε επιτέλους με την απελευθέρωση του επιχειρηματία και υπό την καθοδήγηση πάντα, άριστη συνεργασία και συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, όμως οι μνήμες των όσων δραματικών στιγμών προηγήθηκαν δε θα σβήσουν ποτέ.

Παρόλα αυτά σήμερα ο Γιάννης Λεμπιδάκης ήταν εκεί. Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου για έναν και μοναδικό σκοπό. Να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αστυνομία που κατάφερε για πολλούς το ακατόρθωτο. Ο γιος του όχι μόνο δεν είναι πλέον όμηρος, αλλά είναι ελεύθερος και χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό.

«Είμαι συγκινημένος που βρίσκομαι σήμερα εδώ. Να πω τα Χρόνια Πολλά και να πω τις πολλές ευχαριστίες μου στην αστυνομία όχι μόνο για την απελευθέρωση. Από την πρώτη στιγμή αυτού του δραματικού γεγονότος ήταν κοντά μας, κάθε στιγμή. Γιατί αν δεν υπήρχε κοντά η αστυνομία, δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ, η οικογένεια μας δεν θα ήταν σήμερα εδώ», είπε με φανερά συγκινημένος ο Γιάννης Λεμπιδάκης.

Δείτε το βίντεο!