Δώρα Ζέμπερη: Ποιους «φωτογράφισε» ο πατέρας στην κατάθεσή του

Δώρα Ζέμπερη: Ποιους «φωτογράφισε» ο πατέρας στην κατάθεσή του

Πρόσωπα με τα οποία είχε διαφορές, αλλά και περιστατικά του παρελθόντος από την εποχή που είχε πάθος με το Χρηματιστήριο φέρεται να κατάθεσε στη ΓΑΔΑ ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της άτυχης Δώρας, η οποία δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με 14 μαχαιριές.

Ο πατέρας της 32χρονης στην προσπάθειά του να «φωτογραφίσει» κάποιον πιθανό δράστη, σύμφωνα με πληροφορίες του «Ελεύθερου Τύπου», «έδειξε» συγκεκριμένα άτομα στις Αρχές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως έδωσε πληροφορίες σχετικά με το γεγονός πως πέρασε με το ταξί του από το νεκροταφείο λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, κάτι το οποίο εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να ερευνήσουν διεξοδικά ακόμη και το όχημα που οδηγούσε ο Κώστας Ζέμπερης τη στιγμή που πέρασε από το νεκροταφείο και πήρε ένα «αλαφιασμένο» άτομο, όπως φέρεται να το περιέγραψε.

Στο πλαίσιο των ερευνών οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έλαβαν και δείγμα DNA από τον πατέρα του θύματος.

«Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες. Βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση. Ο πατέρας δεν είχε σχέσεις με την οικογένειά του. Την κόρη του είχε να τη δει πάρα πολλούς μήνες. Περιμένουμε να εξελιχθεί η έρευνα από την Αστυνομία. Είμαι αισιόδοξος πως θα βγει άκρη. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε συμπεράσματα πριν από την ολοκλήρωση της διαδικασίας των ερευνών από την Αστυνομία», ανέφερε στην εφημερίδα ο Αποστόλης Λύτρας, δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη.

Πάντως, τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν ληστεία μετά φόνου, καθώς φαίνεται πως δεν υπάρχει καμία ένδειξη σχετικά με κάποιο διαφορετικό κίνητρο που ενδεχομένως να έστρεφε τις έρευνες των Αρχών σε άλλη κατεύθυνση.

Άλλωστε, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ο δράστης επιτέθηκε με μανία στην άτυχη κοπέλα και της άρπαξε την τσάντα και το κινητό της.

«Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε την επίθεση από κάποιον τοξικομανή ή κάποιον ψυχικά διαταραγμένο. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη για διαφορετικό κίνητρο», ανέφεραν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ.