ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Χαλκιδική με αλυσοδεμένο πτώμα - Συναγερμός στην Αστυνομία

Θρίλερ στη Χαλκιδική με αλυσοδεμένο πτώμα - Συναγερμός στην Αστυνομία

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για την ανεύρεση των αιτιών και των συνθηκών του θανάτου του άνδρα

Αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε ένας διερχόμενος κάτω από τη γέφυρα της Ν. Ποτίδαιας, το απόγευμα της Δευτέρας (06/11), αντικρίζοντας ένα αντρικό πτώμα δεμένο με αλυσίδες.

Η σορός του άντρα που εντοπίστηκε στο κανάλι της Νέας Ποτίδας στη Χαλκιδική, έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα,

Πρόκειται για άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 55 ετών, ύψους περίπου 1,75 μ., κανονικής σωματικής διάπλασης με γκρίζα μαλλιά.

Φορούσε παντελόνι τζιν χρώματος μπλε σκούρο και πουκάμισο χρώματος μπλε, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν τυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, ενημερώθηκε σχετικά το αρμόδιο τμήμα αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και όμορες λιμενικές Αρχές. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Σχετικές ειδήσεις