ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία: Η Δυτική Αττική μετρά τους νεκρούς της από τις πλημμύρες

Ανείπωτη τραγωδία: Η Δυτική Αττική μετρά τους νεκρούς της από τις πλημμύρες

Κακοκαιρία: Δεν έχει τέλος η τραγωδία που προκάλεσε η θεομηνία, η οποία έπληξε τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (15/11) τη Δυτική Αττική και κυρίως της περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Μαγούλας.

Άνθρωποι στο έλεος του Θεού, δρόμοι κομμένοι στα δύο, σπίτια και καταστήματα πλημμυρισμένα και αυτοκίνητα να… κρέμονται στις ταράτσες των κατοικιών. Τα ορμητικά νερά παρέσυραν ό,τι έβρισκαν στο πέρασμά τους… Η καταστροφική θεομηνία έπληξε Μάνδρα, Μαγούλα και Νέα Πέραμο, αφήνοντας πίσω της εικόνες βιβλικής καταστροφής, με τις μαρτυρίες των κατοίκων να συγκλονίζουν.

Ρεπορτάζ: Νεφέλη Σκαρλίδου

kakokairia attiki10 1
kakokairia attiki7 1

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.GR

Ο νεότερος απολογισμός των θυμάτων που άφησε πίσω της η ισχυρή βροχόπτωση και οι πλημμύρες αλλά και οι χείμαρροι που προκλήθηκαν από αυτή, κάνει λόγο για δεκαπέντε νεκρούς (δέκα άνδρες και πέντε γυναίκες) ενώ υπάρχουν και δύο αγνοούμενοι που ερευνάται αν έχουν πέσει θύματα της κακοκαιρίας ή έχουν καταφύγει κάπου, σύμφωνα με το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την ίδια ώρα, 17 τραυματίες έχουν διακομισθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, εκ των οποίων μια γυναίκα νοσηλεύεται διασωληνωμένη (λόγω πνιγμού) και μια έχει ήδη πάρει εξιτήριο. Η κατάσταση της υγείας των υπολοίπων δεν εμπνέει ανησυχία.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΕΤΕΔΩΣΕ Η ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΟΥ NEWSBOMB.GR ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ, ΝΕΦΕΛΗ ΣΚΑΡΛΙΔΟΥ

Το Newsbomb.gr στην πληγωμένη Μάνδρα:

Μαρτυρία κατοίκου της Μάνδρας, στο Newsbomb.gr

kakokairia attiki14 1

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στη Νέα Πέραμο και τη Μάνδρα Αττικής, μετά τις φονικές πλημμύρες, σύμφωνα τον διοικητή του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας Νίκο Παπαευσταθίου ο οποίος μίλησε στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σχετικές ειδήσεις