ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός ΤΩΡΑ: Καταιγίδα σφυροκοπά την Αττική – Προβλήματα σε Γλυφάδα, Βούλα, Αίγινα και Κερατσίνι

Καιρός ΤΩΡΑ: Καταιγίδα σφυροκοπά την Αττική – Προβλήματα σε Γλυφάδα, Βούλα, Αίγινα και Κερατσίνι

Καιρός ΤΩΡΑ: Στο έλεος πυκνής βροχόπτωσης βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Αττική, ενώ στο νησί της Αίγιναςη δυνατή καταιγίδα έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία του νησιού έχει δεχτεί αρκετές κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια σπιτιών και καταστημάτων.

Δείτε το βίντεο:

Κλήσεις για συνδρομή της Πυροσβεστικής έχουν αναφερθεί, εξάλλου και στην περιοχή του Κερατσινίου, στα Άνω Λιόσια, το Ίλιον και το Ζεφύρι αλλά σε περιοχές των νοτίων προαστίων, όπως η Γλυφάδα και η Βούλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, μεγάλα προβλήματα εντοπίζονται αυτή την ώρα και στη Σαλαμίνα, όπου εχει διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Σαλαμίνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι κεραυνοί έχουν κάνει τη νύχτα μέρα, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 23:00 προκλήθηκε διακοπή ρεύματος στις περιοχές του Κορυδαλλού και της Νίκαιας, εξαιτίας πτώσης κεραυνού.

Μεγάλα προβλήματα παρατηρούνται, παράλληλα, και στη δυτική Αττική, η οποία εξακολουθεί να μετρά τις πληγές της μετά τη φονική κακοκαιρία που άφησε πίσω της τουλάχιστον 16 νεκρούς. (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Δείτε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις για την κακοκαιρία

Σχετικές ειδήσεις