ΕΛΛΑΔΑ

Ο μυστηριώδης Αιθίοπας «φίλος» του μοντέλου με την κοκαΐνη και η ανάρτηση που έσβησε από το Facebook

Ο μυστηριώδης Αιθίοπας «φίλος» του μοντέλου με την κοκαΐνη και η ανάρτηση που έσβησε από το Facebook

Αποκαλυπτικά είναι τα νέα στοιχεία που έρχονται στο «φως» γύρω από την υπόθεση ναρκωτικών με πρωταγωνίστρια την όμορφη 19χρονη Ειρήνη, που «πιάστηκε» στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη.

Τα νέα πρόσωπα στη ζωή της 19χρονης Μυτιληνιάς βρίσκονται στο στόχαστρο των Αρχών, κυρίως φίλοι στα κοινωνικά δίκτυα από την Αιθιοπία.

Ο Αιθίοπας «φίλος» και η ανάρτηση που άλλαξε στο Facebook

Τα πρόσωπα που γνώρισε η Ειρήνη φεύγοντας από την πατρίδα της, την Μυτιλήνη ήταν στο προφίλ της στο Facebook, το οποίο όμως κατέβηκε μυστηριωδώς. Ένας από τους καινούριους της φίλους ήταν και ο 20χρονος Αιθίοπας με τα αρχικά Β. Βer., που ζει στην Αντίς Αμπέμπα και σε μία πρόσφατη ανάρτησή του έγραφε ότι ήταν μαζί με το μοντέλο.

Όταν όμως η 19χρονη συνελήφθη με τα 2,6 κιλά κοκαΐνης, ο B. Ber. την επόμενη κιόλας μέρα της σύλληψης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, απέσυρε το όνομά της από την ανάρτηση, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα για το πώς ενημερώθηκε για τη σύλληψή της.

Περιμένει να μιλήσει με τους γονείς της

Όλες αυτές τις ημέρες το 19χρονο μοντέλο βρίσκεται σε φυλακές της Κίνας, όπου υπάρχουν πολύ αυστηρά πρωτόκολλα κράτησης. Άλλωστε, η 19χρονη δεν έχει ακόμα καταφέρει να επικοινωνήσει με τους γονείς της, ενώ η επικοινωνία γίνεται με γραπτές επιστολές μέσω των φυλακών.

Το πρωί της Δευτέρας (27/11) την επισκέφθηκε για δεύτερη φορά ο Έλληνας πρόξενος στο Χονγκ Κονγκ. Ενώ, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου εξωτερικών, η ίδια εξακολουθεί να ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία ανάμειξη με τα ναρκωτικά. Όπως δηλώνει, θα έμενε στο Χονγκ Κονγκ μόνο για λίγες ημέρες και μετά θα επέστρεφε στην Ελλάδα, ενώ δεν ανέφερε ότι ήταν με κάποιο άλλο άτομο. Η Ειρήνη είναι πολύ αγχωμένη και ψυχολογικά πεσμένη, ενώ ανησυχεί για το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Την ίδια ώρα μιλώντας στο STAR ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης, Σάκης Κεχαγιόγλου, δήλωσε ότι είναι πολύ δύσκολο το μοντέλο να δικαστεί στην Ελλάδα, και αν κριθεί ένοχη από το δικαστήριο της Κίνας, τότε θα εκτίσει την ποινή της εκεί.

Σχετικές ειδήσεις