Επίσκεψη Ερντογάν LIVE: Η αναχώρηση του «σουλτάνου» για την Κομοτηνή

Επίσκεψη Ερντογάν LIVE: Η αναχώρηση του «σουλτάνου» για την Κομοτηνή

Επίσκεψη Ερντογάν: «Έφυγε» από την Αθήνα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, ο «σουλτάνος» θα επισκεφτεί την Κομοτηνή, όπου θα προσευχηθεί Κιρ Μαχαλά

Η τουρκική αποστολή αναχώρησε από το κεντρικό ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος λίγο πριν τις 10 το πρωί, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια. Το κέντρο ήταν και σήμερα αποκλεισμένο, ενώ ο σταθμός του μετρό «Σύνταγμα» άνοιξε αμέσως μετά την αποχώρηση του Ερντογάν από το ξενοδοχείο.

Δείτε LIVE:

Τη Θράκη επισκέπτεται σήμερα ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Εμινέ και τα μέλη της αποστολής της τουρκικής κυβέρνησης.

Ο κ. Ερντογάν αναμένεται να φτάσει στις 11.15 το πρωί στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης θα τον υποδεχτούν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο υφυπουργός Γιάννης Αμανατίδης.
Στις 12.10 θα μεταβεί στο τζαμί Κιρ Μαχαλλέ της Κομοτηνής, για την προσευχή της Παρασκευής, στις 13.30 θα παρακαθίσει σε γεύμα στο ξενοδοχείο "Chris and Eve Mansion" και στις 16.00 θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης για την Τουρκία.