ΣΟΚ στο Βόλο: Τρεις ανήλικοι σε δίκη για το βιασμό 10χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο!

ΣΟΚ στο Βόλο: Τρεις ανήλικοι σε δίκη για το βιασμό 10χρονου μαθητή μέσα στο σχολείο!

Το περιστατικό το οποίο καταγγέλθηκε το 2016 από τον πατριό μαθητή της Ε’ δημοτικού στην αστυνομία, συγκλονίζει το πανελλήνιο ακόμα και τώρα, ενώ έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας του Βόλου «Ταχυδρόμος» τρεις μαθητές παραπέμπονται σε δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση ως δράστες, οι οποίοι φέρονται να έχουν προβεί σε σεξουαλική κακοποίηση του 10χρονου, επανελλειμένως και σε ώρες διαλείμματος μέσα στις τουαλέτες του σχολείου. 

Οι αποκαλύψεις για τα όσα έκαναν οι 11χρονοι, φερόμενοι ως δράστες, στον 10χρονο, είναι σοκαριστικές.

sok

Τα όσα συνέβησαν στο σχολείο της Μαγνησίας καταγγέλθηκαν από τον πατέρα του παιδιού στις 26 Οκτωβρίου του 2016, λίγες ημέρες μετά το πρωτοφανές συμβάν. 

Διαβάστε εδώ τις φρικιαστικές αποκαλύψεις του ανήλικου θύματος στους αστυνομικούς

Το παιδί εκμυστηρεύτηκε στους γονείς του όσα έζησε, κάνοντας λόγο και για διαρκείς απειλές σε βάρος του από τους τρεις 11χρονους. Στην κατάθεση που έδωσε στη Γενική Ασφάλεια παρουσία παιδοψυχολόγου, περιέγραψε όσα φρικιαστικά συνέβησαν, όταν οι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτεροι από τον ίδιο μαθητές τον βίασαν, παρουσία μάλιστα και μιας συμμαθήτριάς τους.

Τα όσα περιέγραψε ο άτυχος μαθητής για τον βιασμό του, σύμφωνα με την αστυνομία, επιβεβαιώθηκαν από την ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε. Μετά το πόρισμα που εκδόθηκε από τον ιατροδικαστή, όπως και το αποτέλεσμα της εξέτασης από παιδοχειρουργό που είδε το παιδί, προκάλεσαν γενικό συναγερμό στις διωκτικές και δικαστικές αρχές του Βόλου.

Η φρίκη αναμένεται να αναβιώσει τις επόμενες ημέρες στις αίθουσες των δικαστηρίων.