ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Μυστήριο με την παραίτηση ντετέκτιβ της υπόθεσης - Τι αποκάλυψε (vid)

Ειρήνη Λαγούδη: Μυστήριο με την παραίτηση ντετέκτιβ της υπόθεσης - Τι αποκάλυψε (vid)

Ειρήνη Λαγούδη:Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης γυναίκας.

Η παραίτηση του ντετέκτιβ Σωκράτη Στρατή, από την ομάδα των ερευνητών που έχουν αναλάβει την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη παραμένει μυστήριο.

Ο ίδιος, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό agriniowebradio.gr και επανέλαβε την άποψή του ότι η άτυχη 44χρονη αυτοκτόνησε.

Συμπλήρωσε δε, ότι ολοκλήρωσε το έργο που του είχε αναθέσει ο δικηγόρος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, κ. Ταουξής και του έδωσε όσα στοιχεία κατάφερε να συγκεντρώσει.

Από την πλευρά τους οι δικηγόροι της οικογένειας υποβαθμίζουν τη συμβολή του κ. Στρατή, όπως σημειώνει το agriniopress.gr, υποστηρίζοντας ότι είχε «περιφερειακό» ρόλο. Ο κ. Ταουξής μάλιστα πρόσθεσε πως «έχει βρεθεί ξύλινο σπιτάκι ιδιοκτησίας εμπλεκομένου της υπόθεσης κοντά στη λίμνη», δίνοντας μία ακόμη διάσταση στην υπόθεση.

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο ντετέκτιβ:

Σοκ από τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων

Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το Πανεπιστήμιο Αθηνών φαίνεται ότι ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας. Μάλιστα, «δείχνουν» πως η άτυχη μητέρα είχε μαρτυρικό θάνατο, καθώς έβλεπε τις φλόγες να την πλησιάζουν.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Πάντως η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με την εκπομπή του Έψιλον, τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών καθυστερούν, γιατί φαίνεται ότι είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δε μπορεί να «διαβάσει» το μονοξείδιο του άνθρακα! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν σταλεί σε άλλη ιατροδικαστική υπηρεσία.

Σχετικές ειδήσεις