Απίστευτο τροχαίο στη Στυλίδα: Η σήραγγα γέμισε με ψάρια (pics)

Απίστευτο τροχαίο στη Στυλίδα: Η σήραγγα γέμισε με ψάρια (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από τύχη γλύτωσε ο οδηγός που δεν παρασύρθηκε από τα φορτηγά που ακολουθούσαν - Κλειστή για δύο ώρες κλειστή η Εθνική

Τροχαίο ατύχημα στο ύψος της Στυλίδας που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο διεθνής στο ρεύμα προς Λαμία για δύο περίπου ώρες, σημειώθηκε στις 12:30 πμ της Πέμπτης (8/2).

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, φορτηγάκι φορτωμένο με γαύρο, που οδηγούσε 23χρονος με προορισμό την Αθήνα, εξετράπη της πορείας του εντός της τελευταίας σήραγγας (στο 226ο χλμ). Αποτέλεσμα ήταν να διαλυθεί στην κυριολεξία το κουβούκλιο και να σταματήσει κάθετα στο οδόστρωμα με το φορτίο να σκορπίζεται σε όλα τα σημεία της σήραγγας κάνοντας αδύνατη τη διέλευση άλλων οχημάτων.

Ο οδηγός από τύχη δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθώς πέρα από τα συνεχή χτυπήματα δεξιά και αριστερά στη σήραγγα, γλύτωσε κι από τα χειρότερα και συγκεκριμένα από τα διερχόμενα φορτηγά που ακολουθούσαν και θα μπορούσαν να τον παρασύρουν.

Όπως είπε επαγγελματίας οδηγός, τον έσωσε το γεγονός του καλού φωτισμού που τους επέτρεψε να δουν από μακριά τι έχει συμβεί και να σταματήσουν εγκαίρως.

Ωστόσο εξαιτίας των συντριμμιών και του γαύρου που… πλημμύρισε τη σήραγγα, εγκλωβίστηκαν για δύο περίπου ώρες εως ότου απομακρυνθούν τα εμπόδια.

Τα ΙΧ που είχαν κατεύθυνση προς Λαμία ακολούθησαν με τις οδηγίες της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων και της Άμεσης Δράσης την παλαιά εθνική στο ύψος του «232».

Ο οδηγός του μικρού φορτηγού, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας χωρίς σημαντικό τραυματισμό. Όπως ισχυρίστηκε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου από λάστιχο με αποτέλεσμα να συμβεί ότι συνέβη.

Τα ακριβή αίτια ερευνά πάντως το Β’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του άρθρου.

PHOTO GALLERY