ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Πλημμύρισε η κρεμαστή γέφυρα στον Αγιόκαμπο - Κινδύνεψε ο οδηγός (pics&vid)

Καιρός: Πλημμύρισε η κρεμαστή γέφυρα στον Αγιόκαμπο - Κινδύνεψε ο οδηγός (pics&vid)

Καιρός: Δύσκολη η νύχτα για τα παράλια της Λάρισας αφού η συνεχής βροχόπτωση από τα ξημερώματα του Σαββάτου έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Πέραν των ρεμάτων που ήδη έχουν πλημμυρίσει κυρίως στην περιοχή της Βελίκας, το βράδυ του Σαββάτου έσπασε το «ζαρζανέτ» στην κρεμαστή γέφυρα του Αγιοκάμπου, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει και να διακοπεί η κυκλοφορία από και προς Σωτηρίτσα και Βελίκα από την παραλιακή οδό!

Νωρίτερα το απόγευμα, λόγω της έντονης βροχόπτωσης πλημμύρισε ρέμα στην περιοχή της Σωτηρίτσας (γνωστό ως «ρέμα του ΟΤΕ»), με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά του να παρασύρουν αυτοκίνητο που κινούνταν στην παραλιακή οδό και να το φθάσουν μέχρι τη θάλασσα!

Ευτυχώς περαστικοί που είδαν το πρωτοφανές συμβάν έσπευσαν για βοήθεια και έβγαλαν από το αυτοκίνητο τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς.

Δείτε βίντεο από τη γέφυρα:

Επίσης, κατολισθήσεις έλαβαν χώρα στο δρόμο Αγιοκάμπου – Αγιάς, στο ύψος της διασταύρωσης των Αγίων Αναργύρων, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να γίνεται μετ’ εμποδίων και φυσικά να χρειάζεται μεγάλη προσοχή από τους διερχόμενους οδηγούς.

Δείτε φωτογραφίες από την κατολίσθηση στην gallery του άρθρου.

Πηγή: onlarissa.gr

Σχετικές ειδήσεις