Ραγδαίες εξελίξεις: Στη Δίωξη η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για το μυστήριο με το Viber

Ραγδαίες εξελίξεις: Στη Δίωξη η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για το μυστήριο με το Viber

Ειρήνη Λαγούδη: Τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα ζητήσει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη για να μπορέσει να πάρει απαντήσεις για το ποιος άνοιξε το Viber της 44χρονης και πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο.

Ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής θα πάει στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει το σχετικό έγγραφο με το οποίο η οικογένεια αναμένεται να λάβει την βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες ο λογαριασμός του Viber της άτυχης γυναίκας άνοιξε και άλλαξε η φωτογραφία του προφίλ. Την ανακάλυψη αυτή έκανε ο αδερφός της Ειρήνης ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τις αρχές. O κ. Ταουξής υποστηρίζει ότι το κινητό της 44χρονης βρίσκεται στα χέρια κάποιου κοντινού της ανθρώπου και μάλιστα ότι αυτός είναι ο άνθρωπος κλειδί στην υπόθεση.

«Εμένα πάει κάπου το μυαλό μου, όχι σε συγκεκριμένα άτομα αλλά σε καταστάσεις. Η αδερφή μου έπεσε θύμα καταστάσεων ή απειλήθηκε κάποιος και μέσω της απειλής που δέχτηκε αυτός ή αυτοί, έπεσε θύμα η αδερφή μου και του είπανε ή τους είπανε θα σου στήσουμε τέτοιο πράγμα που θα φαίνεται ότι εσύ είσαι ο φονιάς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη