ΕΛΛΑΔΑ

Ραγδαίες εξελίξεις: Η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει το δολοφόνο του 19χρονου Θωμά

Ραγδαίες εξελίξεις: Η ΕΛ.ΑΣ γνωρίζει το δολοφόνο του 19χρονου Θωμά

Μαρούσι - Δολοφονία:Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία του 19χρονου Θωμά τα ξημερώματα της Κυριακής (18/03) σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία του Αμαρουσίου και συγκεκριμένα στην πλατεία Ηρώων.

Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος στο Μαρούσι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, γνωρίζουν τους ανθρώπους που πλησίασαν το μοιραίο βράδυ τον άτυχο Θωμά την ώρα που καθόταν στην πλατεία, αλλά και το όνομα του ανθρώπου που του αφαίρεσε τη ζωή. Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ANT1, οι αστυνομικοί έχουν και μία μαρτυρία, η οποία «δείχνει» τον δράστη.

19xronos marousi1

Προσωπικές διαφορές ή ληστεία

Κι ενώ τα πρώτα στοιχεία «έδειχναν» ληστεία που πήγε «στραβά», οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση τείνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα έγκλημα λόγω προσωπικών διαφορών.

Πλέον φαίνεται ότι ο νεαρός είχε δώσει ραντεβού στην πλατεία Ηρώων, όπου πήγε με μια 18χρονη φίλη του. Εκεί, γύρω στις 05:20, φέρεται να διαπληκτίστηκε με τρία άτομα τα οποία γνώριζε. Ένας από τους τρεις τράβηξε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα στην κοιλιά.

Ο 19χρονος διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή.

Αρχικά η φίλη του θύματος στη μαρτυρία της την Αστυνομία είχε κάνει λόγο για ληστεία, ότι τους επιτέθηκαν δηλαδή προκειμένου να τους πάρουν κινητά και χρήματα όμως οι αστυνομικοί εξετάζουν και άλλα κίνητρα.

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα αυτή τη στιγμή όσον αφορά τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι. Μπορεί να οφείλεται σε τυχαίο διαπληκτισμό, σε προσωπικές διαφορές ή ακόμη και σε ληστεία», τόνισαν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, αστυνομικές πηγές.

Ο νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές, όταν ήταν γύρω στα 14 αλλά για πράξεις που δεν φαίνεται να σχετίζονται με τη δολοφονία του.

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον δράστη;

Ο πατέρας του θύματος είχε ήδη δώσει στην ΕΛ.ΑΣ όλα τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού, σύμφωνα με το cnn.gr και οι αστυνομικοί σήμερα θα καλέσουν για κατάθεση όλα τα άτομα με τα οποία φαίνεται να επικοινώνησε το θύμα λίγες ώρες πριν από τη δολοφονία του, ενώ εκτιμούν ότι ο δράστης βρίσκεται στις επαφές του υπάρχουν στο κινητό του θύματος.

Σχετικές ειδήσεις