ΕΛΛΑΔΑ

Κερατσίνι: Το Newsbomb.gr στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 16χρονος (pics&vid)

Κερατσίνι: Το Newsbomb.gr στο σημείο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ο 16χρονος (pics&vid)

Με τη ζωή του πλήρωσε ένας 16χρονος τηνπροσπάθειά του να βγάλει μια εντυπωσιακή selfie στο Άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου» στο Κερατσίνι.

Ο άτυχος νεαρός έπεσε την Παρασκευή (20/04) από ύψος 60 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Μία ημέρα μετά άφησε την τελευταία του πνοή, χάνοντας τη «μάχη» για ζωή.

Το παιδί νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου και το Σάββατο (21/04) υπέκυψε στα τραύματά του.

Το Newsbomb.gr βρέθηκε στο σημείο όπου σημειώθηκε η τραγωδία:

Δείτε φωτογραφίες στη gallery

Το χρονικό της τραγωδίας

Ήταν μεσημέρι Παρασκευής (20/04), όταν ο άτυχος ανήλικος πήγε στο Άλσος «Ανδρέα Παπανδρέου». Εκεί θέλησε να τραβήξει μία selfie. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος ανέβηκε σε ένα βράχο, προκειμένου να τραβήξει τη φωτογραφία. Ωστόσο, κάτω από αδιευρκίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έκανε «βουτιά» στο κενό, πέφτοντας από ύψος 60 μέτρων.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποια ακριβώς ήταν η αιτία που έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 16χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός – Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Προσοχή και σήμερα

Φρίκη στην Καβάλα: Έστησαν ενέδρα θανάτου σε φοιτητή – Σοκάρει το βίντεο – ντοκουμέντο

Σχετικές ειδήσεις