ΕΛΛΑΔΑ

Θρακομακεδόνες, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα: Τρεις οικογενειακές τραγωδίες μέσα σε τρεις ημέρες

Θρακομακεδόνες, Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα: Τρεις οικογενειακές τραγωδίες μέσα σε τρεις ημέρες

Νέα Σμύρνη: 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του. Επί 3 ημέρες καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα της. Ομολόγησε την πράξη του -Καλλιθέα: 56χρονη σκότωσε με μπαστούνι τον πατέρα της - Ομολόγησε το άγριο έγκλημα -Θρακομακεδόνες: 79χρονος δολοφόνησε με μπαλτά την 72χρονη σύζυγό του - Κάλεσε τις Αρχές και υποστήριξε ότι «ήταν η κακιά στιγμή».

Τρεις οικογενειακές τραγωδίες που «πάγωσαν» το πανελλήνιο. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως μόνο μέσα σε τρεις ημέρες διαπράχθηκαν τρεις δολοφονίες στην Αθήνα με δράστες συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων.

Νέα Σμύρνη: 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του - Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία

Βράδυ Πέμπτης (10/05/2018) – Μία άγρια δολοφονία διαπράχθηκε στις 7 Μαΐου σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας, επί της οδού Ιωνίας 11. Ένας 38χρονος σκότωσε τη μητέρα του και καθόταν επί τρεις ημέρες με το άψυχο σώμα της. Η φρικτή αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Πέμπτης. Οι λεπτομέρειες ανατριχιάζουν.

Ο 38χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα σκότωσε τη μητέρα του την περασμένη Δευτέρα, την τοποθέτησε σε μία πολυθρόνα και εκείνος έκατσε στην απέναντι πολυθρόνα με το άψυχο κορμί της μητέρα του μέσα στο σπίτι.

Την Αστυνομία κάλεσαν ένοικοι της πολυκατοικίας, οι οποίοι ανέφεραν ότι αναδεύεται μία δυσοσμία από το διαμέρισμα.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο παρότι φώναξαν δεν απάντησε κανείς μέσα από το σπίτι και έτσι κάλεσαν κλειδαρά και άνοιξαν την πόρτα.

Μόλις άνοιξαν την πόρτα είδαν μπροστά τους τη φρικτή εικόνα του γιου και μητροκτόνου να κάθεται σχεδόν σε μία πολυθρόνα και ακριβώς απέναντί του στην άλλη πολυθρόνα νεκρή τη μητέρα του.

Το μόνο που είπε ο 38χρονος ήταν ότι παραδέχτηκε πως εκείνος σκότωσε την 64χρονη μητέρα του. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής.

Την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Σοκάρει μαρτυρία: Άκουγα μία γυναίκα να φωνάζει

Ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκάλυψε μία κάτοικος της περιοχής. Μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (11/05/2018) στον ΣΚΑΪ είπε πως πριν από μερικές ημέρες άκουγε τη μητέρα να καλεί σε βοήθεια.

Δείτε περισσότερα για το θέμα ΕΔΩ

Καλλιθέα: Σκότωσε τον πατέρα της με μπαστούνι

Μεσημέρι Πέμπτης: Την ίδια ημέρα της αποκάλυψης του οικογενειακού δράματος στη Νέα Σμύρνη ήρθε στο φως της δημοσιότητας ένα ακόμα έγκλημα, το οποίο φαίνεται πως διαπράχθηκε την Τρίτη (08/05). Μία 56χρονη σκότωσε με μπαστούνι τον πατέρα της. Η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία, λέγοντας ότι ο ηλικιωμένος πατέρας της πέθανε από παθολογικά αίτια.

Η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε, όμως, τα απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα οι υποψίες να πέσουν αμέσως στην ίδια την κόρη, η οποία λίγο αργότερα ομολόγησε.

Ο ηλικιωμένος είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και αρκετά συχνά είχαν προστριβές με την κόρη του.

Δείτε περισσότερα για το θέμα ΕΔΩ

Θρακομακεδόνες: «Ελάτε να με πιάσετε – Σκότωσα τη γυναίκα μου με μπαλτά»

Ήταν 7 Μαΐου όταν ένας 79χρονος κάλεσε τις Αρχές ομολογώντας πως σκότωσε την 72 ετών σύζυγό του, στους Θρακομακεδόνες.
Το άγριο έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί της Δευτέρας (07/05/2018) σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε το ζευγάρι στην οδό Αμύντα 10.

«Έχω σκοτώσει τη γυναίκα μου. Ήταν η κακιά στιγμή. Τσακωθήκαμε. Πήρα έναν μπαλτά από την κουζίνα και τη σκότωσα». Αυτά φέρεται να είπε ο 79χρονος στον αστυνομικό, ο οποίος δέχθηκε την κλήση του στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας όταν έφτασαν στο σημείο εντόπισαν αρχικά το δράστη στο περίβολο του σπιτιού όπου διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία. Ο ίδιος παραδόθηκε στις Αρχές χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Η ηλικιωμένη δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα με μπαλτά

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί εντόπισαν στο διαμέρισμα νεκρή την άτυχη γυναίκα σε μία λίμνη αίματος. Η ηλικιωμένη είχε δεχθεί πολλαπλά χτυπήματα στο σώμα και το κεφάλι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε περισσότερα για το θέμα ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Με σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις η Παρασκευή (pics)

Σχετικές ειδήσεις