ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στα Σφακιά: Εικόνες ντοκουμέντο από το σκάφος που «καρφώθηκε» στα βράχια - Τρεις οι νεκροί

Τραγωδία στα Σφακιά: Εικόνες ντοκουμέντο από το σκάφος που «καρφώθηκε» στα βράχια - Τρεις οι νεκροί

Τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι ένας ακόμα τραυματίστηκε σοβαρά, όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαιναν «καρφώθηκε» σε βραχώδη ακτή στον Φοίνικα Σφακίων.

Νεκροί είναι ένας 32χρονος, ένας 33χρονος κι ένας 35χρονος ενώ τραυματίας είναι ένας 30χρονος. Σύμφωνα με το flashnews.gr, πρόκειται για Χανιώτες, οι οποίοι διέμεναν στο Λουτρό κάνοντας διακοπές ενώ το cretapost.gr αναφέρει ότι ο 32χρονος και ο 33χρονος ήταν αδέρφια.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας στη gallery του Newsbomb.gr

Ήταν μια και μισή μετά τα μεσάνυχτα, όταν το ταχύπλοο, στο οποίο επέβαιναν, σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, τέσσερις άνθρωποι, προσέκρουσε υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στα βράχια. Σύμφωνα με μαρτυρίες ψαράδων που βρίσκονταν στην περιοχή, το σκάφος ανέπτυξε ταχύτητα πριν την πρόσκρουση.

Για τον απεγκλωβισμό των δύο σορών που βρέθηκαν κάτω από τα συντρίμμια του σκάφους χρειάστηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ, ενώ η τρίτη σορός, όπως και ο ένας σοβαρά τραυματίας, περισυνελέγησαν από αλιευτικά.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 12 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο με 4 πυροσβεστικά οχήματα.

Κατά νεότερες πληροφορίες του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο τραυματίας, ο οποίος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και στους σπόνδυλους, διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Χανίων, ενώ οι τρεις σοροί στο κέντρο υγείας Σφακίων.

Οι αυτοψίες που θα πραγματοποιηθούν, η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής αλλά κυρίως η μαρτυρία του επιζώντα θα ρίξουν φως τα αίτια της τραγωδίας.

Διαβάστε επίσης:

Εξέλιξη - σοκ στην εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου: Τι αγόρασε πριν χαθούν τα ίχνη της

Σκοπιανό: «Η Μακεδονία του Ίλιντεν» βάζει φωτιά - Κύκλος ενημέρωσης από Τσίπρα

Σχετικές ειδήσεις